Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený cheesecake s borůvkami

Cheesecake patří mezi skvělé dezerty. Pokud se nechcete trápit s pečeným originálem, vyzkoušejte tuto nepečenou variantu. Na základu ze sušenek je jemný krém ze smetany a tvarohu či mascarpone. A k tomu svěží borůvky. Výborný tip na nedělní moučník.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min + doby chlazení

30 min (30 min příprava, + doby chlazení)

13. 3. 2017 13:12

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 337 kJ / 4 622 kcal
Bílkoviny81,34 g
Tuky265,27 g
Vláknina13,86 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 398 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy440,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzanka33

2. 12. 2021 14:05

Upravila jsem si korpus a udělala jej z klasických esíček, i vršek jsem si poupravila a udělala z mascarpone i tvarohu dohromady a musím říct, že se všichni jen olizovali :)

kucharka-pekarka

21. 7. 2021 16:10

Želatina se přidává teplá nebo vychladlá? Děkuji.

micatone

5. 4. 2017 15:31

hadravovaa: Já jsem použila formu 23 cm...ale je to tak, jak píšete. Použijete tu, kterou máte doma a buď budete mít sušenkový základ včetně krému trošku nižší nebo naopak vyšší.

hadravovaa

5. 4. 2017 11:49

recept se mi moc líbí ale postrádám jeden důležtý údaj a to průměr formy na toto množství sušenek - používají se formy 20 až 26 /co je doma/ a od toho se odvíjí množství sušenkového základů ale i krému

micatone

27. 3. 2017 09:56

Marie Švarcová : Zkuste, je moc dobrý...ale já mám ráda vlastně všechny cheesecaky:-)

micatone

27. 3. 2017 09:55

Anon: Želatinu přidáte až v tekuté podobě. Připravíte podle návodu na obalu. Můžete použít i plátkovou.

Anon

24. 3. 2017 17:07

Zdravím,
rád bych se zeptal, v jaké podobě (prášek, již v tekuté podobě,..) se do krému přidává želatina.
Děkuji. :)

Marie Švarcová

19. 3. 2017 13:21

:yes::yes: vypadá nádherně a určitě skvěle chutná, máme nepečené rádi <3

micatone

14. 3. 2017 23:03

Vevera: Podle toho, které koupíte. V obchodech mají různé, v různých gramážích. Já vyzkoušela nové od Emco a to byste potřebovala dvoje (necelé). Někdo má rád nižší sušenkový základ, protože spolu s máslem je korpus opravdu sytý, takže vyzkoušejte:-)

Vevera

14. 3. 2017 20:33

Kolik těch sušenek,jinak to vypadá perfektně:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: borůvkový cheesecake nepečený tvarohový cheesecake borůvkový cheesecake nepečený nepečený borůvkový cheesecake nepečený cheesecake recept nepečený cheesecake borůvkový cheesecake z mascarpone mascarpone s borůvkami nepečený cheesecake top recepty nepečený cheesecake s tvarohem nepečený cheesecake z mascarpone boruvkovy cheesecake recept cheesecake nepečený nepečený cheesecake z tvarohu tvarohový cheesecake nepečený cheesecake borůvkový borůvkový cheesecake s mascarpone tvarohový cheesecake s borůvkami recepty na nepečený cheesecake tvarohový cheesecake recept

Suroviny: sušenky, ořechy lískové, máslo, tvaroh jemný, smetana ke šlehání, cukr moučkový, šťáva citronová, želatina, borůvky, borůvky, cukr přírodní, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Nepečený cheesecake s borůvkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XBKk