Kuře po baskicku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 525 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 1,06 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejsem kuchař ani tvůrce receptů :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2017 13:29
dělám a používám ráda rajčata z konzervy, jsou určitě lepší chuti než bledule koupené v marketu pokud nemáme vlastní ze zahrádky.
17. 3. 2017 21:01
Kateřina: No s tou kůží je to potíž. Kluci jí dávají stranou, mě nevadí. Patrně nebude špatné hodit stehna na pánev než půjdou do trouby. Vyzkouším příště, ale když se to zasype tou zeleninou, stejně to nejspíš blemcavé. Ale to neva
17. 3. 2017 13:58
Kure po baskitsku se dela s kuzi, puvodni recept neni z trouby, ale delany na sporaku.
Da se urcite udelat i v troube, ale rozhodne bych nejpreve kure dala opect na panev (tedy s kuzi), bez poklicky a jen s kapkou tuku radne do cervena, pak zalila bilym vinem (ktery mi v tomto receptu chybi), to nechala odparti az pak teprve pridala zeleninu a dopekla v troube.
Olivy v puvodnim receptu si nepamatuji, ale urcite tam nebudou spatne.
Da se urcite udelat i v troube, ale rozhodne bych nejpreve kure dala opect na panev (tedy s kuzi), bez poklicky a jen s kapkou tuku radne do cervena, pak zalila bilym vinem (ktery mi v tomto receptu chybi), to nechala odparti az pak teprve pridala zeleninu a dopekla v troube.
Olivy v puvodnim receptu si nepamatuji, ale urcite tam nebudou spatne.
17. 3. 2017 10:26
Kateřina:
Kůži nechat
Kůže je (vedle cholesterolu) výborný zdroj glutinu, který dodá pokrmu plnost (podobné je to s gulášem z kližky)
Kůži nechat
Kůže je (vedle cholesterolu) výborný zdroj glutinu, který dodá pokrmu plnost (podobné je to s gulášem z kližky)
17. 3. 2017 09:26
Dobrý den, ta stehna se pečou i s kůží ? Není to potom "rozblemtaný" - omlouvám se za ten výraz, ale jiný odpovídající mě nenapadl
13. 3. 2017 17:21
13. 3. 2017 15:13
Krásně popsaný receptLíbí se mi
13. 3. 2017 14:33
hazel: No, papír je namočený, takže nám tam udrží pěkně vlhko. Také jsem na tím dumal a když jsem to zkusil, zjistil jsem, že jídlo je pod ním vláčnější.
13. 3. 2017 14:30
Jana Remkova: Ano byl tam. A to byl právě ten spouštěč, proč jsem ho tu začal hledat a nakonec i napsal
13. 3. 2017 14:29
Jana Pá: Ano, podobný recept tu je, ale skutečně jen podobný, i když má stejný název. Ta rajčata mohou být i čerstvá. Ale asi bych je oloupal
13. 3. 2017 13:57
Krasne popsany recepis. Urcite ho udelam. Zajima me duvod toho ve vode namoceneho peciciho papiru.
13. 3. 2017 11:33
Ukládám, tohle nám bude chutnat
13. 3. 2017 11:30
Jsem moc ráda, že jsem objevila tady ten recept. Že to teď bylo v Tescoma s chutí, nebo něco takového?? Zaujal mne tam tak ten papír, ale nezapamatovala jsem si všechny ty suroviny. Ta rajčata v konzervě tam byla, ano
13. 3. 2017 11:07
To nevadí, že nejsi kuchař, já také nejsem kuchařka, jen se snažím vařit recept je dobrý (jen jsem četla), sice bych vynechala tu konzervu rajčat (mám je ráda), ale moc je nepoužívám (to je můj problém), ale jinak se nám doma recept líbí, bude to zase jiný způsob udělání kuřecího masa, i když receptů na kuřecí je zde ..............
P.s. - s tím pečícím papírem, to také vyzkouším, dobrý nápad , jen dodám, možná, že je zde podobný recept, ale např. já nemám šanci zjistit - neumím to, pak to určitě mám něco uloženo v oblíbených, ale to ovládá jen můj "třídní nepřítel", už se tam nevyznám
P.s. - s tím pečícím papírem, to také vyzkouším, dobrý nápad , jen dodám, možná, že je zde podobný recept, ale např. já nemám šanci zjistit - neumím to, pak to určitě mám něco uloženo v oblíbených, ale to ovládá jen můj "třídní nepřítel", už se tam nevyznám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: kuře po baskicku baskické kuře pečené kuře po baskicku kuře po baskitsku kuřecí po baskicku baskitske kure tescoma s chuti baskicke kure baskytské kuře kuře po basticku kuře po baskytsku kure po baskitsku podle pauluse kure po baskidsku tescoma s chuti cz baskicke kure kuře po baskydsku kuřecí maso po baskicku maso po baskidsku baskické kuře tescoma kure po baskycku kuře po baskicku recept kuře po
Suroviny: stehno kuřecí, paprika, rajče, olivy černé, cibule, česnek, klobása pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená sladká, tymián, olej olivový, sůl, pepř
Kuře po baskicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAJW
14 názorů