Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 2. 2017 16:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 630 kJ / 1 345 kcal
Bílkoviny53,45 g
Tuky60,86 g
Vláknina19,35 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy138,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cibuli můžete usmažit i čerstvou, ale přidávejte bez tuku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

3. 9. 2018 21:12

casino: Díky...:-);-)

casino casino

3. 9. 2018 14:39

Bryndza vyjde 4x dráž než tvaroh ze staniolu...
Tak jsem zkusil z obojího:-)
Asi hraje roli tučnost tvarohu, protože když jsem tvarohové těsto pokřtil troškou oleje, tak se méně přichytávalo.
Obecně se z bryndzového smažilo lépe a po lícu (1. strana při smažení) jsem měl bramboráky barvy jako Wienerschnitzell od Figlmullera:yes:
No, nakonec jsem se neudržel a vše spořádal sám, samotinký 8-(
Konečně jsem na část bramboráků zpracoval zbytek višňového džemu s čokoládou (to bylo naposledy, co jsem fantastickou jednodruhovou "marmeládu" podobným způsobem zneuctil už při vaření :-((
A chuť:-?
Pokud bych podával separé, tak jeden nepozná rozdíl:-O
Podáváno vedle sebe, tak z tvarohu je to nepatrně nakyslé (možná by se rozdíl smázl při použití ricotty)
Pokud, jako ve škole, by bryndza dostala 1*, tak tvarohu bych dal jenom 1 :-D:-D:-D
(cibuli jsem nepoužil)

kutil25

17. 8. 2017 18:34

moc dobré dělám to každý rok .dobrou chut.:yes:

Sudet Sudet

14. 2. 2017 20:01

Tento recept dělám a ráda, akorát používám čerstvou smaženou papriku a někdy obměním cuketou, když je sezona<3

mika59 mika59

14. 2. 2017 16:25

tejaja: Terezko asi ano.;-);-) Já ji měla v kostce a šla nastrouhat, ale to si asi všichni poradí...:-K

tejaja tejaja

14. 2. 2017 16:20

Recept sa mi veľmi páči, len mám jednu malú technickú, asi by bol problém nastrúhať bryndzu. Ja by som ju len nadrobila. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: brynza recepty recepty z brynzy bramboráky recept brynza recept bramborák s cibulí recept na bramboráky bramboráky bramborák cibule bramboráky s cibuli recepty s brynzou brynzove recepty recepty s bryndzou bramboráčky s brynzou židovský bramborak bryndza recepty bramborak s bryndza bramborák s cibule cuketové bramboráky se smazenou cibulkou bramborak s brybzou bramboráky se smažili

Suroviny: brambory, brynza, cibule sušená smažená, vejce, česnek, mouka hladká, strouhanka, mléko, kmín celý, pepř, sůl, majoránka, sádlo

TopRecepty.cz

Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4nyn