Sladké rohlíčky s tangzhongem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 11 531 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,70 g |
Tuky | 74,49 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 451,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Tangzhong -> https://www.toprecepty.cz/recept/48442-tangzhong/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2022 15:09
Dnes jsem vyzkoušela rohlíčky na sladko.Opravdu jsou božské a nadýchané jen se ponich zaprášilo
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.
7. 11. 2016 20:10
Moc pěkné
7. 11. 2016 09:43
hosta: recept na tangzhong tu mám už delší dobu a odkaz jsem dala do Poznámky. Už tehdy jsem slíbila, že přidám i nějaké pečivo s ním, a začala jsem s tím až včera
Jak píše magdalenka (díky za postřeh )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...
Jak píše magdalenka (díky za postřeh )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...
7. 11. 2016 09:12
Tang zhong som už vyskúšala, robila som s ním pagáče, predtým slané rohlíky. Teda nielen do sladkého pečiva. Je zaujímavé, že pečivo je dlhšie mäkké, vláčne aj na druhý deň. Použila som však iný pomer vody a múky (přiměřene - skoro od oka). Slabých 100 ml vody na 15 g múky. Celkovo som robila pagáče z 500g múky. Pagáče boli zase trochu INÉ.
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...
7. 11. 2016 00:46
tak jsi mne na půl hodiny zaměstnala, když jsem si o tom tang zhongu všude možně četla. Takže tato metoda jde na jakékoliv kynuté - lépe sladké - těsto (předpokládám) - je to moc zajímavé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 2 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 3 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 4 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 4 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 5 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: tangzhong tang zhong rohliky z jaké mouky se dělá tangzhong omládek lednice sladke rohlíčky nekynute s makem sladké rohlíčky bez kynutí
Suroviny: mouka hladká, voda, voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, mouka hladká, cukr, máslo, sůl, vejce
Sladké rohlíčky s tangzhongem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9ZM
5 názorů