Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Estragonový domácí ocet

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho výroba není nijak složitá.

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min bez doby odležení

20 min (20 min příprava, bez doby odležení)

1. 11. 2016 09:24

Suroviny pro 1 litr

1 litr

0,7 - 1 litr

Nutriční hodnoty

Energie1 674 kJ / 400 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velmi dekorativní a potěší to mé návštěvy i jako dárek. Stejným způsobem lze připravit i z octa vinného.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: estragonový olej estragonovy olej recept esestrogenovy ocet použití recep na jablečny ocet estragonovy ocet a olej estargonový olej estragonovy ocet recep utopenec na benediktu utopenci s jablecnym octem jak se dělá ocet octy domácí jak-se-dělá-estragonový-ocet ocet, voda essence estraganovy ocet recept na domácí majonézu estragonůvy ocet estragon s jablecnym octem ocet etragonový domácí estrgonový ocet estagonový ocet

Suroviny: estragon, ocet jablečný

TopRecepty.cz

Estragonový domácí ocet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yvK6