Kachna na červeném vínku, s knedlíky
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako knedlíky se samozřejmě mohou použít klasické, bramborové jsou vhodnější pro bezlepkáře.
Také červené víno či džem se dají použít jiné dle vlastní chuti (stejně tak jako více či méně dle chuti)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 45 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 55 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: pečeně na vínku top recepty kachna s knedlíkem jak udelat kurku na kachne jam se pecs kachna knedlík pro bezlepkáře kachna na rozkrajena kachna recepty kachna pečená při 125°c
Suroviny: kachna, sůl mořská, pepř černý, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, jablko, česnek, cibule, voda, cukr krystal, cibule, zelí sterilované, víno, džem rybízová
Kachna na červeném vínku, s knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9Gj
0 názorů