Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sikulské žebírko

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 6. 2009 12:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 724 kJ / 651 kcal
Bílkoviny21,38 g
Tuky36,31 g
Vláknina20,11 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 4,13 g
Sůl10,30 g
Sacharidy51,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hospodská klasika

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2018 15:25

Koubkova: díky! :-)

Koubkova Koubkova

28. 3. 2018 11:50

Uvařeno moc chválím :-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2018 12:53

Majolenka10: To mne moc těší :-8

Majolenka10 Majolenka10

12. 3. 2018 07:55

Moc jsme si pochutnali,děkuji za připomenutí receptu.:yes: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1852665251...

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2014 23:20

Irule: Jéé, foto z roku raz dva!:-D. Ale je to docela dobré a věřím, že z kuřecího si nic pokazit nemohla;-)

Irule Irule

4. 3. 2014 20:47

na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám žádné vepřové. Měla jsem ale kuřecí prsa a i tak to byla naprosto skvělé :-p:-p:-p. Jani opět moc děkuji za skvělý oběd :yes::yes::-K

jana ševčíková

13. 7. 2013 12:51

sikulské žebírko je specialita jen se musí umět udělat:-K:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 4. 2013 16:08

lomačka::-D:-D tak koukám, poslední dobou samé recepty z let 08-09:-D a ty fotky, to je síla. No, musím se na to zaměřit a některé fotky vyměnit. Každopádně, tohle je bezva jídlo podobné segedinu;-)

lomačka

11. 4. 2013 13:45

Tak teď zrovna lítám po panu googlu, jestli mi něco vyplivne a mi to máme u nás na topkách ,Janino děkan, že si to sem hodila:yes::yes::yes::-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 6. 2009 20:34

Jendo, vzpomínám, když jsme jeli někde vlakem a na nádraží, každý asi vzpomene, ty guláše a většinou oschlé knedlíky..:-p nevím, proč takový guláš a ta hospodská strava byla ta nejlepší. Teda, ne, že bych se stravovala v hospodách, ale tady tohle si vzpomínám ráda.

Jenda1 Jenda1

4. 6. 2009 20:29

Špagetko, klasikou skutečně nic nezkazíme a já se vžívám do dob dávno minulých "hospodského a bufetového stravování" a začínám vnímat tu szegedínovskou chuť žebírka:-p.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip:yes:.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

spagetka spagetka

4. 6. 2009 19:12

Hospodskou klasikou nic nezkazíme, já tam jen ještě přidávám ěpetičku koriandru a tymiánu ;-):-p:yes:

majda1512

4. 6. 2009 14:24

Mám hlad :-) :-)

Merylas Merylas (moderátorka)

4. 6. 2009 13:11

:yes: Trochu česneku dávám i do segedínu, jen se to nesmí přehnat.:-))

Bibinka Bibinka

4. 6. 2009 12:12

Jani, jen jsem začala číst recept a uviděla 4 kotlety, povídám si : to je Jany recept, :-D sjela jsem dolů a jasan bylo to tak:-)) Tvoje zamilovaný kotletky už mi tě prozrazujou. Taky dělám, skoro stejně, ale říkám tomu u nás Segedínský guláš, do kterého ovšem nepoužívám kotlety, ale libovější bůček. Nemění na tom nic, že je to dobrý:-p a patří ti bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové žebírko sikulské sikulské vepřové žebírko sikulský vepřový plátek sikulsky platek sikulské zelí sikulský guláš sikulská kotleta sikulske maso sikulské kotlety hospodské zelí sikulské vepřové vepřové po sikulsku sikulský kotlet sikulské vepřové maso vepřové sikulské žebírko vepřové sikulské žebírko sekulské žebírko veprove zebírko po sikulsku sikulská vepřová

Suroviny: kotleta, vývar, olej, cibule, paprika sušená sladká, česnek, kmín drcený, zelí kysané, smetana, mouka hladká

TopRecepty.cz

Sikulské žebírko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgkg