Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na žampionech

Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.

Hodnocení receptu je 5,0 (135×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 6. 2009 17:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 363 kJ / 1 043 kcal
Bílkoviny122,38 g
Tuky49,37 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,50 g
Sacharidy21,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

19. 1. 2016 08:21

kikisek, zdeňka - děkuji:-)

kikisek

18. 1. 2016 18:53

jo tenhle recept dela tata a je hrozne cool uz vim odkad to ma nejlepsi takhle to mam nejradeji!!

Zdeňka

15. 5. 2015 21:46

Teda fakt boží, manžel uvařil a opravdu supeeeeer, všem doporučuji:yes:

maris maris

4. 4. 2015 09:03

jiri flek: díky:-), smetanu určitě můžete přidat, někdy to tak taky dělám, je to jemnější a moc dobré;-):-)

jiri flek

4. 4. 2015 08:48

vyborne jidlo jen bych se chtel maris zeptat jestli je mozne tu dobrou stavku zjemnit trochou smetany jake by to potom bylo

maris maris

12. 3. 2015 15:13

Funguska: mám radost, že chutnalo;-):-)

Funguska

12. 3. 2015 15:11

:yes: vyborny :yes:

maris maris

20. 1. 2015 08:45

maiva: děkuju:-K

mika59 mika59

19. 1. 2015 05:39

:yes:

mika59 mika59

18. 1. 2015 22:23

.

maiva maiva

18. 1. 2015 21:48

Lisa, jeden se nestačí divit:-Ozrovna např. Maris je z těch, kteří umí:yes: a mají spolehlivé recepty, ne blafy:-S

Lisa

18. 1. 2015 21:27

Lisa

18. 1. 2015 21:21

Vývaru dělám každý týden velký hrnec a zamrazuji do krabiček, abych měla vždy k dispozici. Vážně myslíte, že když napíšou na kostce, že je bez přidaného glutamátu, že je skutečně bez glutamátu? Je bez PŘIDANÉHO glutamátu. Dnes už to výrobci umí ošidit tak, že ten glutamát nějakým způsobem vyrobí přímo v bujónu, takže ho nepřidávají. Viděla jsem o tom reportáž, ale nepamatuji si přesně, jak to dělají. A k hovězímu na žampionech není nutno přidat vývar ani kostku. Je to výrazné samo o sobě. Dnes už mají lidi bohužel tak otupělé chuťové buňky, že si do každé polévky lejí kvanta magi a jídlo bez masoxu jim nechutná. Je to velká škoda, protože pak každé jídlo chutná stejně.

zizala zizala (moderátorka)

18. 1. 2015 11:14

maris: No, Lisa pláče hezky, ale na špatném hrobě, tady je mnoho jiných a výraznějších adeptek na "masoxovou královnu" :-))

maris maris

18. 1. 2015 10:19

zizala:;-):-D, díky

1 2 3 4 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech

Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový

TopRecepty.cz

Hovězí na žampionech

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOmJ