Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na žampionech

Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.

Hodnocení receptu je 5,0 (135×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 6. 2009 17:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 363 kJ / 1 043 kcal
Bílkoviny122,38 g
Tuky49,37 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,50 g
Sacharidy21,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

27. 4. 2011 19:29

Evik (neregistrovaný/á) - jednak maso dusíš:-!, ne vaříš:-!! a pozor - u hovězího záleží na kvalitě masa, pokud máš maso ze staršího kusu, tak půlhodina - pokud neděláš v tlakáči - fakt nestačí. Takže klídek, neboj vyjde to :yes::yes::yes:

Evik

27. 4. 2011 19:14

Momentálně to mám na plotně.. tak už se na to moc těšim a snad to dobře dopadne :) jinak už se mi to vaří asi půl hodiny a maso ne a ne změknout.. :( ale tak snad se to podaří.. jinak super recept.. hned ukládám... ;-)http://www.toprecepty.cz/recept/5088-hovezi-na-zam...

maris maris

10. 4. 2011 15:54

NadezdaIvanovna: děkuju za vyzkoušení a hlavně mám radost, že chutnalo, jestli budeš opakovat, budu se těšit na fotečku;-):-)

NadezdaIvanovna

10. 4. 2011 15:40

ÚŽASNÉ!!! :yes: poprvé jsem dělala hovězí maso, trvalo to děsně dlouho, ale výsledek stál za to! :) Neměla jsem slaninu, ale i tak to bylo skvělé - hlavně žampiony v tom byly moc dobré, těch dám příště víc. A jako příloha rýže basmati :-p Fotku jsem nestihla, hned to bylo snězené :)

maris maris

23. 3. 2011 07:32

Žaneta: promiň, že reaguji až teď, samozřejmě můžeš, já jsem použila kližku, přední maso bývá i šťavňatější a dřív měkké, než zadní:-)

Žaneta

18. 3. 2011 11:43

Ráda bych se zeptala, zda mohu uvařit tuto dobrotu i z hovězího předního:-? Předem děkuji za radu;-)

HELENA

18. 3. 2011 11:11

Dnes jsem to udělala k obědu,akorát jsem dala maso z hov.polevky.MNAM.

Sheela

6. 3. 2011 14:39

Paráda:-!:yes:

eva hubova eva hubova

10. 10. 2010 22:41

Krásné foto a obíděk:-p:-p+26:yes:

maris maris

10. 10. 2010 21:55

Já kupuji kližku taky často, má výborné jemné maso:-)

janatka janatka

10. 10. 2010 21:49

Také používám kližku.Máme rádi takové masíčko.Z kližky se dá použít maso na jakoukoliv kombinaci, můj názor a několikrát vyzkoušeno, také s houbičkama.:-p

petrzelka

10. 10. 2010 13:01

Dnes jsme si udělali tuto dobrotu,dali jsme si k tomu rýži a pochutnali jsme si:yes::-K

maris maris

2. 9. 2010 16:52

Pavlo - a já doufám, že si pochutnáte;-):-)

Pavla Drevicka

2. 9. 2010 16:46

vaří se mi to na plotně...mnam,už se na to moc těšíme ;-)

maris maris

5. 5. 2010 09:14

Děkuju :-K a jsem ráda, že jste si pochutnali:-)

1 5 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech

Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový

TopRecepty.cz

Hovězí na žampionech

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOmJ