Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na žampionech

Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.

Hodnocení receptu je 5,0 (135×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 6. 2009 17:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 363 kJ / 1 043 kcal
Bílkoviny122,38 g
Tuky49,37 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,50 g
Sacharidy21,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Seares Seares

5. 4. 2012 20:30

Maris: Velká dobrota, už dlouho jsem něco takového chtěla uvařit, ale pořád ty recepty nebyly to pravé ořechové(jsem začátečník, ale snaživý a vcelku úspěšný:-8), až mi padl do oka ten Tvůj...v neděli přijdou manželovi rodiče na oběd, jsem si jistá, že s tímto receptem je jistě neurazím!!! :-p:-K
Chocolate: A díky Tobě jsem měla masíčko pěkně měkoučké a šťavňaťoučké :-8...děkuji za poznámky "pod čarou" :-)

Pajaja

27. 3. 2012 13:02

Maris, vařila jsem už vícekrát, ale konečně vyfotila. Skvělý recept! :-K:yes:+

maris maris

26. 3. 2012 19:03

chocolate: děkuju:-K. Recept je tu už dlouho a dnes bych ho asi taky napsala podrobněji. ;-)

chocolate chocolate

25. 3. 2012 12:46

Recept je výborný a Maris je skvělá kuchařka:-K.
Na druhou stranu je pravda, že pro někoho, kdo s vařením začíná, není recept úplně jednoduchý.Já bych třeba doplnila info, že hovězí maso je třeba dusit cca 1,5-2 hodiny a mouku v záklechtce je nutné provařit dvacet minut.To jsou věci které my, vařící již delší dobu, bereme jako samozřejmost, ale kuchař-začátečník to vědět nemusí.
Maruško:-K, není to v žádném případě míněno jako kritika.

Pajaja

25. 3. 2012 12:26

Taky nějak nechápu, co jako "paní" Maris napsala nesrozumitelně! Vždyť je to stručné, ale naprosto jasné! :-O
Maruško, už jsem jednou vařila podle tohoto Tvého receptu, fotky jsem nějak nestihla, ale teď jsem zalovila v oblíbených a pustím se do této dobroty. . .:-K:yes:

Nicola

19. 12. 2011 11:07

:-))Jako sorry ale mě je 20 let, a vařívám vždy podle internetu, a tento recept mi přijde naprosto pochopitelnej... To byste se holky divily, jak jsou lidi schopni napsát recept... Dnes budu hovězí vařit tak uvidime :) ale rozhodně se na to těším, miluju žampiony, a jestli to dopadne jak moje chuťové buňky chtějí, tak to bude SUPER :):-p

jájina

21. 10. 2011 15:45

patrik:nevím,co je na tom k nepochopení,je to stručně a jasně napsáno.Nebude to nejspíš ve vás?

Jájina

21. 10. 2011 15:44

Tak jsem to zrovinka dovařila a bomba,moooc dobrý.Děkuju za super recept:-K

JJ

13. 10. 2011 01:12

Kája:Asi jsi mentálně slabší že si lámeš hlavu. Nic neřeš a vař:-*

maris maris

8. 10. 2011 17:17

Kája: copak vám tu není jasné ? ;-):-)

Kája

8. 10. 2011 17:10

patrik:Máš naprostou pravdu! Lámu si tu akorát hlavu!:-!vety absolutne nesmyslné a poskládané jak od malého děcka.:no::-//
Ale jídlo je to dobrý.;-)

patrik

8. 10. 2011 17:03

To jídlo by mohlo byt dobre,kdyby paní napsala podrobnejsi recept nez odfláklouk verzi k nepochopeni.
Dekuji.

marcik marcik

24. 5. 2011 12:50

+:yes:dělala jsem dnes k obědu, moc nám chutnalo. použila jsem telecí, protože hovězí u nás nefrčí a místo slaniny klobásku nakrájenou na dobro. :yes:výborné

maris maris

7. 5. 2011 15:17

isindy: Ivo, díky za krásnou fotku, je to klasika, která níkdy nezklame;-):-)

isindy isindy

6. 5. 2011 23:11

maris :-), dnes jsem dělala to samé k večeři - v papiňáku, jen jsem přidala ještě trochu česnekových plátků....a pak jsem našla tento tvůj recept ;-) přidávám tedy foto a bod, je to opravdu výborné...:yes:

1 4 5 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech

Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový

TopRecepty.cz

Hovězí na žampionech

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOmJ