Hovězí na žampionech
Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 363 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,38 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2012 20:30
Chocolate: A díky Tobě jsem měla masíčko pěkně měkoučké a šťavňaťoučké ...děkuji za poznámky "pod čarou"
27. 3. 2012 13:02
26. 3. 2012 19:03
25. 3. 2012 12:46
Na druhou stranu je pravda, že pro někoho, kdo s vařením začíná, není recept úplně jednoduchý.Já bych třeba doplnila info, že hovězí maso je třeba dusit cca 1,5-2 hodiny a mouku v záklechtce je nutné provařit dvacet minut.To jsou věci které my, vařící již delší dobu, bereme jako samozřejmost, ale kuchař-začátečník to vědět nemusí.
Maruško, není to v žádném případě míněno jako kritika.
25. 3. 2012 12:26
Maruško, už jsem jednou vařila podle tohoto Tvého receptu, fotky jsem nějak nestihla, ale teď jsem zalovila v oblíbených a pustím se do této dobroty. . .
19. 12. 2011 11:07
21. 10. 2011 15:45
21. 10. 2011 15:44
13. 10. 2011 01:12
8. 10. 2011 17:17
8. 10. 2011 17:10
Ale jídlo je to dobrý.
8. 10. 2011 17:03
Dekuji.
24. 5. 2011 12:50
7. 5. 2011 15:17
6. 5. 2011 23:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 12 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 36 minutami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 55 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech
Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový
Hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOmJ
133 názorů