Bůčková pomazánka s játry
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 37 413 kJ / 8 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 626,00 g |
Tuky | 694,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 10,86 g |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 48,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nyní Vám objasním, proč používám tolikrát slovo a s i a zato se omlouvám. Tyto věci každý z vás zná a nechci Vám vnucovat moje zkušenosti. Ani přesné množství kmínu, soli apod. Proto píši asi. Každý si upraví teploty i časy podle svých zkušeností a myslím , že to každý z Vás zvládne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2021 21:42
Jednoduché a velice dobré, také recepty já můžu.
25. 11. 2021 21:42
Jednoduché a velice dobré, také recepty já můžu.
19. 12. 2016 00:51
Recept vypadá dobře, ukládám
16. 12. 2016 21:50
Vážené,
chci Vás pozdravit a popřát všem krásné vánoční svátky, plné odpočinku a pohody po tom předvánočním shonu , které při jiné své práci dokáží vytvořit takovou krásu cukroví, obložených mís, chlebíčů , perníkových vánočních ozdob. Sliny se sbíhají , jen to člověk vidí. Je to pastva pro oči. Pokud se to nějak hodnotí , tak já mám 5 prstů nahoře. Asi jsem odbočil,ale doufám, že tyto krásné věci uvidím i v příštím roce. Ať se Vám daří.
Zdravím Vás.
chci Vás pozdravit a popřát všem krásné vánoční svátky, plné odpočinku a pohody po tom předvánočním shonu , které při jiné své práci dokáží vytvořit takovou krásu cukroví, obložených mís, chlebíčů , perníkových vánočních ozdob. Sliny se sbíhají , jen to člověk vidí. Je to pastva pro oči. Pokud se to nějak hodnotí , tak já mám 5 prstů nahoře. Asi jsem odbočil,ale doufám, že tyto krásné věci uvidím i v příštím roce. Ať se Vám daří.
Zdravím Vás.
13. 12. 2016 21:00
Tuhle pomazánku neznám a recept na ni se mi líbí
13. 12. 2016 16:31
Milan P.: moje maminka tu už 10 let není (předčasně zemřela) a recept nemám - i proto tenhle vítám
13. 12. 2016 16:01
Zdravím Vás a děkuji .
Všechny to znáte a nebo máte vyzkoušené. Což je dobře. Jen jsem si myslel , že by takto vyrobená mohla někomu chutnat ,když chutná nám a našemu mlsnému vnukovi, když přijede.Proto také ty sklenice. A materiál je snadno dostupný a za rozumnou cenu.
Všechny to znáte a nebo máte vyzkoušené. Což je dobře. Jen jsem si myslel , že by takto vyrobená mohla někomu chutnat ,když chutná nám a našemu mlsnému vnukovi, když přijede.Proto také ty sklenice. A materiál je snadno dostupný a za rozumnou cenu.
13. 12. 2016 15:12
mysulka: Babička tuhle pomazánku taky dělávala z vepřových jater, tehdy ještě nebyly kuřecí tolik v módě, vlastně se sólo vůbec neprodávaly.
Ještě jsem zapomněla poznamenat, že takhle pomazánka se skvěle hodí, pokud chcete vzít s sebou něco dobrého na posezení s přáteli nebo mejdánek, zvláště teď, když si k ní každý umí upéci dobrý domácí chleba.
Ještě jsem zapomněla poznamenat, že takhle pomazánka se skvěle hodí, pokud chcete vzít s sebou něco dobrého na posezení s přáteli nebo mejdánek, zvláště teď, když si k ní každý umí upéci dobrý domácí chleba.
13. 12. 2016 11:36
Také dělám z pečeného masa, jen játra dávám vepřová
13. 12. 2016 10:53
Něco podobného dělávala moje maminka - také paštiku jen z pečeného masa
13. 12. 2016 10:31
Mluvíte mi z duše .Doplnila jste ,co jsem neuvedl. To o pečení masa i o tom,že každá trouba peče jinak. Záleží na chuti, ale nám se zdá pomazánka chutnější, když upeču ta játra v tom výpeku s masem. A množství se dá vždy upravit, jak jste poznamenala.
Zdraví Vás Milan P.
Zdraví Vás Milan P.
13. 12. 2016 07:58
Tak tuhle pomazánku dělávám taky, jen ji nekonzervuji - připravuji menší množství na okamžitou spotřebu. Jo a játra dusím zvlášť. Slovo asi je opravdu na místě, protože každé maso se peče jinak, každá trouba je trochu jiná a výslednou chuť si každý přizpůsobí svému vkusu. Takovou domácí pomazánku bez éček a jiné chemie nelze než doporučit, zvláště v zimním čase, kdy potřebujeme té energie trochu víc!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 36 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno vyrobit bylinkové máslo? Jaké bylinky se do něj hodí nejlépe? S námi to zvládne každý
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bůčková pomazánka buček játra pomazánka pomazanka z jatry bůčková pomazánka do sklenic bůčkova pomazánka recept jatrova pomazanka s bučková pomazánka z pečeného bůčku a jater domácí bučková pomazánka veprova pomazanka s jatry pomazánka z vepřové játry domácí bučková pomazánka z pečeného domácí bučková pomazánka z pečeného masa bučková pomazánka recepty masová pomazánka s játrama jak vyrobit buckovou pomazánku recepty bučkova pomazanka bučková pomazánka-výroba babička bůčková pomazánka pomazánka z pečeného masa s jatrou veprova pomazanka z bůčku
Suroviny: bůček vepřový, játra kuřecí, sůl, pepř, kmín celý, česnek
Bůčková pomazánka s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RvPL
12 názorů