Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené mlíčí

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

11. 12. 2016 16:35

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petras11

19. 12. 2016 01:56

To můžu, jenže jsem koupil mlíčí s předstihem a je taktéž v mrazáku, tak jsem zvědavý na tu jinou chuť :-) .

veverka amanda

17. 12. 2016 21:05

Nadja: Prosím, mohla by jste vložit recept na naložení mlíčí a jiker v oleji? Mockrát děkuji :-*:-*:-*

veverka amanda

17. 12. 2016 20:59

:yes::yes::yes::-K

casino casino

16. 12. 2016 13:46

Nadja:
Naznačil jsem to níže, ale asi ne dost srozumitelně (či kategoricky?:-) ale mlíčí co si pohovělo v mrazáku je po tepelné úpravě jiné než čerstvé (či nemrazené z lednice).
Prosím, prosím, oči dělám, zkuste sehnat živou rybku s mlíčím, či před Svátky hmotně "zainteresovat" (na to jsou nejlepší makronky) :-D zabíječe kaprů, že aby vám mlíčí schraňoval...
A pak usmažte (uvařte) vedle toho mraženého.
No, je to jako nebe a gajdy, uvídíte či spíše pochutíte :-)

Nadja Nadja

15. 12. 2016 17:08

:-O Mám od léta v mrazáku kousek vnitřností, tak vyzkouším. Vždy jsem je dávala jen do polévky, letos jsem i naložila do oleje, tak nyní i toto.;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 12. 2016 17:58

To miluji:-8:yes: Ale mlíčí je u nás"úzkoprofilová"surovina:-(Měla jsem si vzít za muže rybáře;-):-D

madlina

12. 12. 2016 17:31

<3

tejaja tejaja

12. 12. 2016 09:26

Komentáre, ktoré sa netýkali receptu, boli presunuté tu: https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4090

casino casino

11. 12. 2016 21:02

...a blízko, blizoučko Štědrý den:-K
Kapří mlíčí (nemražené) patři k lehce dostupným tuzemským delikatesám:yes:
Akorát se příprava nesmí přešvihnout s délkou tepelné úpravy:-) I do polévky dávám mlíčí až na samý závěr vaření - zůstane jako "máslo":yes:
Mlíčí z větších kusů mívá často na spodních částech laloků zaděláno na ukládání tuku. Mnohdy tuk takřka splývá s mlíčím a obtížně ho lze rozeznat zrakem, či hmatem (podobné je to s tukem na spodku břicha) :no:
I malé množství rybího tuku dokáže (i v polévce) pokazit chuťový zážitek z jídla:no:
Existuje jednoduchý způsob, jak se tuku dobrat a spolehlivě jej odstranit: Stačí rozdělené vnitřnosti hodit do studené vody ať si naposledy zaplavou a takřka okamžitě tuk, nebo vnitřnost s tukem vyplave na hladinu. Čisté maso odebereme, z ostatního odstraníme tuk (pro kontrolu maso znovu dáme do vody) a máme čisté vnitřnosti k další kuchyňské úpravě:yes:
...a blízko, blizoučko Štědrý den:-K

mika59 mika59

11. 12. 2016 19:45

To bude skvělá dobrota, ale my ho nejraději v rybí polévce..:yes::yes:

nanny

11. 12. 2016 18:58

<3Tak to uz jsem roky nemela,hned bych si aspon kousek dala.:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smazene mlici mliči smažené rybí jikry a mlíčí recept na mlíčí jak naložit jikry a mlíčí co s mlíčím uprava mlíčí s z kapra mlíčí z kapra do polévky recept naložené mlíčí a jikry jak uvařit mlíčí kapři mliči smažené kapří jikry smažené mlící a jikry jak upravit mlíčí z kapra mražené jikry a mlíčí smažené jikry smažené rybí mličí kapří mlíčí recept recept mlíčí jak upravit mlíčí

Suroviny: kapr, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, pepř, olej

TopRecepty.cz

Smažené mlíčí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oWZz