Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tlačenka ve sklenici

Tlačenka s octem a cibulí je skvělá čerstvá. Avšak my ji můžeme připravit i do zásoby a zavařit ve sklenicích. Na kousky nakrájené maso a pomleté kůže smícháme s kořením a vývarem. Uvařenou směs pak nadávkujeme do sklenic a zavaříme.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 12. 2016 20:01

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie50 412 kJ / 12 049 kcal
Bílkoviny873,80 g
Tuky950,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 6,21 g
Sodík 1,45 g
Sůl1,20 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Víčka na zavařování používám jen nová, s červenou gumičkou. Mám jistotu, že se mi dobře zavařené maso nezkazí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

10. 12. 2016 22:55

Toto je velmi dobrý nápad a tlačenka by šla mj. použít jako základ do rizota. Z tlačenky je moc dobré, zkuste ji a navíc je s ní rizoto velmi rychle hotové. Také jsme doma dělali při zabíjačce větší množství tlačenky a dával ji do mrazáku. Ovšem tu, která se takto uskladnila, jsme nevařili, dali ji do polovičního obalu a uvařili ji, až když na ni byla chuť. Pak byla znovu jako čerstvá.

casino casino

10. 12. 2016 21:46

Maso (a nejen maso) zavařuji po 300g v kónických masovkách s víčky na závit:-)

ivulinka ivulinka

10. 12. 2016 21:36

Bych si i zakrojila<3:yes:

hosta hosta

10. 12. 2016 21:29

Taky jsme kdysi zavářeli do plechu a pak otvírali z obou stran:-) a ráda věřím, že je takhle mnohem chutnější, než mražená:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 12. 2016 21:17

Jůů,to se mi líbí<3:-K

magdalenka magdalenka

10. 12. 2016 21:14

geniálne...
(my sme doma kedysi dávali tlačenku do plechoviek, otec konzervoval...)

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 12. 2016 21:04

To se mi líbí;-):yes:to bych měla vyzkoušet,do mrazáku jsem to také nezkoušela, nějak se mi to nepozdávalo.Tohle se mi líbí více;-)tlačenku máme rádi.<3:yes:

cathleen cathleen

10. 12. 2016 20:53

zizala: to nám moc nevadí....i když jde ven hůř, je chuťově lepší než ta z mrazáku;-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 12. 2016 20:40

Tlačenku do sklenic jsme taky kdysi zavářeli, ale špatně se to ze sklenic dostává ven. Při větším množství je to ideální způsob uchování :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování tlačenky do sklenic zavařovani tlačenky zavařená tlačenka jak uchovat tlačenku jak zavařit tlačenku tlačenka zavarovani tlačenka tlačenka do mrazáku tlačenka v mrazáku tlačenka zavařování tlačenka ve sklenicích jak zavařovat tlačenku uchovani tlačenky zavařovací sklenice na tlačenku tlačenka zavařená tlačenka z mrazáku zavarena domaci tlacenka domácí tlačenka ve sklenici salámová tlačenka domácí tlačenka zavařená

Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, plec vepřová, kůže vepřová, maso vepřové, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Tlačenka ve sklenici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1k63