Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny perníkové řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 12. 2016 19:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 876 kJ / 3 078 kcal
Bílkoviny71,53 g
Tuky24,82 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy603,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 12. 2021 09:28

:-)<3<3:-K

Angel 666 Angel 666

10. 12. 2016 17:33

daniela : tak to jsem moc ráda ;-):-Q

daniela

10. 12. 2016 11:41

Angel 666: Hotovo,upeceno,nakrajeno,pocukrovano. Jsou vynikající!! Díky za recept. Nakonec jsem pekla na 190 stupňů :-p Zdravím a pozdravuji :-K:-K

Angel 666 Angel 666

9. 12. 2016 19:47

daniela : tak to jsem zvědavá na výsledek ;-)

Angel 666 Angel 666

9. 12. 2016 19:46

nanny: tak to mě moc potěšilo, jsem ráda, že jsem přispěla do vašeho rodinného receptáře;-):-Q

nanny

9. 12. 2016 18:27

Tak jsem dneska delala tyto rezy,vcera se me to moc dobre valelo na tom pecicim papire.No a ta nadivka je vynikajici.No manzel pochopitelne ,jak videl ze do toho prijdou datle a rum,tak uz se nemohl ani dockat.Odpoledne uz mel kousek zemlovky ,ale kdyz ochutnal rezy,tak se jenom usmival,na noc zamykam do komory.Diky za recept,opravdu vyborne rezy.
:-8:-K

daniela

9. 12. 2016 17:24

Angel 666: Tak tenhle problém taky znám. Ale moc díky. Tohohle se už nějak zkusím chytit. Těsto už odpočívá v lednici připravené na zítra. Tak doufám že se mi to povede. Díky :-K:-K:-K

Angel 666 Angel 666

9. 12. 2016 17:18

daniela : Ráda bych, ale každá trouba opravdu peče jinak. Ve své staré troubě jsem cukroví pekla na 180°C, teď, co mám dva roky nový sporák, tak musím péct na 200°C a stejně se mi zdá, že trouba peče ještě mírněji než ta stará na 180°C.

daniela

9. 12. 2016 17:03

Výborný recept :yes: Jen bych uvítala stupně pečení. U tohoto typu těsta se mi zdá ze i malý výkyv teploty těsto spálí. Středně vyhřátá trouba je širší pojem. Děkuji za odpověď. :-):-)

Zdenkakv

9. 12. 2016 16:44

Ten recept se mi líbí, určitě ho vyzkouším. No v poslední době moc nepeču (hlídám váhu)....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perníkove rezy recept na perníkové řezy perníkovy řez babiččiny recepty recepty na perníkové řezy pernikové řezy recept pernikove ř ezy recety na perníkové řezy recept pernikovi rez cikánské řezy babiccin recept perníkové ezy perníkové cukroví rezy perníkové řezy na plech perníkové ořechové řezy babiččiny řezy perníkový řezy perníkové řezy perník řezy recept pernikove rezy rezy z perniku

Suroviny: mouka hladká, prášek do perníku, koření do perníku, cukr moučkový, med, vejce, povidla švestková, fíky, datle, ořechy vlašské, mandle sekané, rum

TopRecepty.cz

Babiččiny perníkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qW7r