Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašské pečáky

V jednoduchosti je krása a v tomto případě to platí dvojnásob. Dozlatova vypečené čtvrtky brambor ještě horké omaštěné sádlem, ochuceným jen solí a česnekem zná snad každý z nás už od dětství. Výborně se k nim hodí hrnek mléka nebo kefíru.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 12. 2016 11:56

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie1 501 kJ / 359 kcal
Bílkoviny9,55 g
Tuky0,50 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy74,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Cyrilova pekařství.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

3. 12. 2016 14:13

zizala: :yes:;-):-K

Ivace64 Ivace64

3. 12. 2016 13:17

U nás jsou to česnekové brambory, ale má to ještě jiný název, ale honem, jaký, kdysi to dělala babička. bašta to je:-K

zizala zizala (moderátorka)

3. 12. 2016 12:13

Mohly by se jmenovat i z Vysočiny a možná i z jiných krajů :-) Dělám je úplně stejně a je to náramná bašta :yes: A taky jim odedávna říkáme pečáky :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecaky pečáky recept pečáky v troubě pecenaky valašské recepty bramborové pečáky valašské brambory recept na pecaky brambory pecáky pečáky s česnekem sádlo valašsky valašsky sádlo pečáky recept jak upect pečaky pečáky z brambor pečáky z trouby pecaky s mlekem česnekove pecaky jak se pečou pečáky nejlepsi pecaky

Suroviny: brambory, sádlo, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Valašské pečáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vzm1