Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)

Hodnocení receptu je 4,9 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 11. 2016 17:11

Suroviny

Porce: cca 2 litry masové hmoty

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 263 kJ / 4 604 kcal
Bílkoviny403,01 g
Tuky331,50 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 7,01 g
Sůl17,00 g
Sacharidy2,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je tady hodně receptů na rillettes v pomalém hrnci, ale já jsem chtěla vyzkoušet, zda-li by to bylo možné zhotovit v papiňáku.

Suroviny jsem si upravila podle sebe a francouzská pomazánka v českém podání se podařila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 11. 2016 20:06

host: máte naprostou pravdu, maso se takhle zavařovat musí. :-) Tahle domácí vepřovka je ale tak dobrá, že do spotřebování určitě vydrží v lednici, zalitá sádlem ;-)
Na delší dobu bych ale určitě zavařila, autorka receptu určitě také.

spagetka spagetka

30. 11. 2016 19:14

host: a proč ještě zavařovat, když autorka to dělá za tepla? Marmelády, džemy taky projdou varem a už je nesteriluju:-O:-O

host

30. 11. 2016 18:50

Dobry den, jen naplnit do sklenic bez zavareni? To primo krici po botulismu! Prosim upravte ten recept - pridejte doporuceni - zavarit pri 100°c 120 minut v zavarovacim hrnci nebo pri 120°c 120 minut v troube. Maso nezavarovat je hazardovani se zdravim, mozna i se zivotem!
A i kdyby se to "jenom" skazilo, byla by to prece velka skoda. Nebo vy mate penize na vyhazovani?
Ale jinak ten recept zni moc dobre. :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 11. 2016 18:34

Všem děkuji za komentáře a hodnocení:-KJsem ráda,že Vás recept zaujal:-*
Měla jsem obavy,jako to bude z papiňáku vypadat a chutnat,ale dopadlo to dobře:-)Ráda zkouším,co všechno jde v tomto"rychlíku na vaření"udělat:-D

radiator: Mili,hezky jsi to napsala:-D:-K

mika59: Miladko,Tobě se ten bůček v papiňáku bez přidání sádla nepřichytával:-?Nebo jsi ho víc podlila:-?

rozmarynaH: Marcelko já jsem víno nedávala,nedělala jsem rillettes;-)

rozmarynaH rozmarynaH

30. 11. 2016 11:41

Do rillettes přidávám jen suché bílé víno a ještě čerstvě namletý černý pepř. Je to velká dobrůtka. Kdo by odolal<3

Ivace64 Ivace64

29. 11. 2016 21:44

magdalenka: děkuji Magdalénko, mrknu se,jsi hodná:-K:-K

Ivace64 Ivace64

29. 11. 2016 19:45

Máš to pěkné, jukáme na to s manželem právě, moc pěkné a rychlé..díky za tip:-K:-K

Ivace64 Ivace64

29. 11. 2016 19:44

mika59: jak to děláš s tím bůčkem bez sádla, dáváš jen bůček, kolik vody, jaké koření a taky papinák? Mne se to moc líbí toto, od Aničky, kolik dáváš masa a vody, chci zkusit tuto a nebo tu Tvou verzi, díky:-K

radiator radiator

29. 11. 2016 18:58

Drahuško, super vychytávka s tím papiňákem:yes:
A mimochodem, k té Francii to má hodně blízko, protože jak je známo, papiňák vynalezl francouz, fyzik Denis Papin, který ho sestrojil již v roce 1679. Takže francouzská pomazánka v českém podání ve francouzském papiňáku;-)

mika59 mika59

29. 11. 2016 18:53

Dělám skoro stejně, jen nedávám sádlo a dělám to z prorostlého bůčku..:yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 11. 2016 18:53

magdalenka: také vždy obdivuji, co všechno Drahuška v papiňáku umí vykouzlit:-D:yes:

magdalenka magdalenka

29. 11. 2016 18:44

Drahu, na papiňák si expert. Obdivujem ťa, že stále niečo vymyslíš!:yes:

ivulinka ivulinka

29. 11. 2016 17:48

Jednoduché na přípravu, rychlé a jistě skvěle chutnající:yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

29. 11. 2016 17:27

Taky máme rádi tuto vepřovku.:-p Dělám ji v Zepteru, ale netušila jsem,že by to šlo i v papiňáku:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty pro tlakový hrnec domácí vepřovka recepty z tlakového hrnce tlakovy hrnec recepty bucek v tlakovem hrnci rillettes z papiňáku zavařování masa v tlakovém hrnci domácí vepřovka recept domácí vepřovka recepty recepty do tlakového hrnce zavařování masa v papináku vepřové maso v tlakovém hrnci bůček v papiňáku rillettes z papináku maso s brambory v papiňáku rillettes z tlakového hrnce rillets z papináku rychlá veprovka recepty v tlakovém hrnci vepřové kosti v papináku

Suroviny: plec vepřová, sádlo, vývar zeleninový, sůl, rozmarýn

TopRecepty.cz

Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GN67