Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

22. 11. 2016 13:39

Suroviny

Porce: 2 plné velké plechy

Nutriční hodnoty

Energie16 480 kJ / 3 939 kcal
Bílkoviny57,60 g
Tuky231,25 g
Vláknina24,05 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy394,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Upečené nádherně voní. Můžete je ihned podávat, protože jsou sametově měkké a voní jako horká čokoláda.

Tento recept najdete na mých stránkách http://www.varimesmarcelou.cz/vanocni-cukrovi-a-pe...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jana

24. 11. 2016 17:23

Proč obalovat hladkou moukou,není lepší vymazat formičky ?

rozmarynaH rozmarynaH

24. 11. 2016 11:29

mamenka: Děkuji za opravdu milý komentář.:-K Je to náš rodinný recept, protože takto připravovala pracny moje babička i moje maminka. Ještě se u nás pekly pracny kokosové, ale ty jsem neměla moc ráda. Podrobnější recept mám na svých stránkách, uvedených v poznámce pod receptem. :-K:-K

mamenka

23. 11. 2016 21:09

Konečně jsem našla recept na pracny, který kdysi dělávala moje maminka. Tedy že cukroví obsahuje také koření, které toto cukroví dělá krásně voňavým. Které koření tam patří jsem věděla, ale množství nikoli a tak jsem s tím neexperimentovala. Děkuji moc za recept.

rozmarynaH rozmarynaH

23. 11. 2016 16:05

nanny: Díky :-K:-K

nanny

23. 11. 2016 15:59

<3to je opravdu zajimavy recept:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

22. 11. 2016 15:36

hadravovaa: Dobrý den paní Hadravová, já bych řekla, že tak na špičku nože. Každé nové koření je také jinak velké. Nasypte koření do sypké směsi a přivoňte. Vůně musí být lahodná. Když dáte na špičku nože, nic nezkazíte. Při pečení přeji mnoho zdaru. Výsledek stojí za to. A díky, že jste mi napsala.:-K:-K

hadravovaa

22. 11. 2016 15:21

recept mě zaujal asi budou pracny letos podle vás ale mám prosbu - šlo by odhadnout kolik je to koření v namletém stavu
/špetka mezi prsty nebo na špičku nože .../ mám totiž jak nové koření tak hřebíček koupenej už mletej a nedovedu si představit-odhadnout kolik ho tam asi dát
děkuji

rozmarynaH rozmarynaH

22. 11. 2016 13:45

Jana Remkova: Jani vyzkoušej a napiš. Díky za komentář:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2016 13:41

Mám v plánu pracny dělat, tyhle vypadají zajímavě :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čím vymazat formičky na pracny čím vymazat formičky jak dlouho se pečou pracny krehke pracny vymazat formičky na pracny pracny recept pracny ihned měkké jak vymazat formicky na pracny recept na pracny jak vymazat formičky měkké pracny křehké čokoládové pracny pracny kdy se pecou medvědí tlapky ihned měkké pracny s kousky cokolady medvědí tlapky, 167 g másla řídké těsto na medvědí tlapky měkoučké medvědí pracny jak s pečou pracny? jak vyklápět formičky

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, ořechy lískové, kakao, vejce, čokoláda, skořice mletá, koření nové koření, koření hřebíček, čokoláda

TopRecepty.cz

Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MVO5