Hruščák s tvarohem
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 18 495 kJ / 4 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,89 g |
Tuky | 163,66 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 566 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 626,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/hruscak-s-tvarohem/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 3. 2024 08:14
Marie Svarcova: ano, jsou mňam. Mám je radši, než jakákoliv jiná povidla a dělám je zásadně podle receptu
5. 3. 2024 07:34
Výborný koláč, máme moc rádi hrušková povidla. Dělál je také v troubě a zavařuji - mám na ně stejný názor.
9. 12. 2020 19:57
Eficka82: moc pekna fotka, dekuji!
9. 12. 2020 19:36
Hruščák upečen, akorát jsem neměla hrušková povidla, tak jsem rozvařila asi 12 hrušek s dvěma lžícemi cukru (ovoněla jsem je skořicí a trochou rumu ) aby byla konzistence netekutá, tak jsem dala půl pytlíku vanilkového pudinku.Tvaroh jsem použila vanilkový 400ml koupený v Lidlu - 250ml mi přišlo málo.Drobenku dělám z vloček.Mužíček si pochrochtával a že prý mu chutná jak frgál Přidávám bodík a fotku
12. 9. 2016 11:00
Masula: hrušková povidla peču v troubě a pak pro jistotu i zavařuji - na to, aby se mi třeba i jediná sklenka zkazila, jsou pro mě moc cenná. Koláče s hruškovou náplní miluje celá rodina
11. 9. 2016 22:30
Mňam,hruščák dělávala maminkajen udělat ty hrušková povidla a už by se pekl
11. 9. 2016 13:44
10. 9. 2016 10:44
ivulinka: díky, Ivčo byl moc dobrý - pekla jsem už dvakrát a pokaždé se po celém plechu jen zaprášilo
10. 9. 2016 10:35
Naprostá dokonalost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat
Jak péct kynuté moučníky? Když dodržíme jednoduchý postup, budou dokonalé
Další recepty
Tématické fráze: hruscak hruscak recept hruškový koláč s tvarohem a posypkou posypka na buchtu ze sádla posypka ze sádla maminčin hruščak z hruskovych povidel recept z tvarohu a ze sádla koláč tvaroh s hrušková povidla hruščák s tvarohová buchta jidla z hruskovych povidel hrušková buchta s tvarohem hruscak koláč s tvarohem sádlo - posýpka posypka sádlo cukr mouka
Suroviny: voda, sádlo, cukr, sůl, mouka hladká, droždí, tvaroh, vejce, pudink vanilkový bez vaření, cukr, povidla hrušková, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo
Hruščák s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogn3
Hrušková povidla na koláče
eva hubova
Hodnocení receptu je 4,9 (35×)