Čína podle Patrika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 524 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,83 g |
Tuky | 69,44 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 13,05 g |
Sacharidy | 53,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vhodná příloha - rýže.
Pokud vám klasická rýže přijde příliš fádní, zkuste ji připravit alternativním způsobem - akorát jestli budete dělat čínu na oběd, s rýží začněte už ráno.
V hrnci na troše oleje orestujte hrnek obyčejné rýže - cca 3 minuty, pořád míchejte. Pak přidejte 1,5 hrnku vody a nechte zpěnit. Zeslabte sporák a nechte vodu vyvařit: pozor, po zeslabení už nesmíte míchat, jen občas lžičkou jemně na okraji zkusit, jestli už se voda odpařila. Pak hrnec přikryjte pokličkou, zabalte do utěrky a strčte ho až do oběda do peřin.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2017 19:31
4. 9. 2016 18:08
4. 9. 2016 17:57
4. 9. 2016 17:29
Máte to moderátorky hodně těžký vedlejšák, držím Vám palce
4. 9. 2016 17:03
http://www.food.com/recipe/chicken-and-teriyaki-sa...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 26 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: recept na čínu-top recepty recept na čínu čína recept čina prezentace kuřeci čína prezentace
Suroviny: maso, olej, žloutek, cibule, solamyl, maggi, koření kari, omáčka worcesterová, paprika sušená pálivá, sůl, cukr moučkový
Čína podle Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0qr
5 názorů