Babiččiny buchty s mákem a povidly
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,99 g |
Tuky | 130,83 g |
Vláknina | 33,65 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 282,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2016 18:03
17. 8. 2016 17:11
17. 8. 2016 14:40
Já těsto na buchty vlastně nějak nevážím. Někdy používám olej, skvělá je i majonéza, nedávno jsem dělala koláče s majonézou od uživatelky Mika a byly vynikající
17. 8. 2016 12:22
17. 8. 2016 07:47
Do makové nádivky dávám vždy trochu másla, med, perníkové koření a mléka určitě trochu víc.
17. 8. 2016 06:21
...šťáva z jednoho citronu ( 1 lžička nebo 1 lžička octa).....z 1 citronu je přeci víc šťávy než jediná lžička
Stejně nerozumím počtu brambor v surovinách (2 větší uvařená a najemnno 1 nastrouhaná brambora - tak kolik)
Pokud bude někdo zkoušet, těsto vykyne mnohem menším množstvím droždí, stačí ho 15- 20 g, těsto není nijak mastné. Jak by se mělo z kostky (42 g) odřezávat ty zbylé dva gramy?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 36 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: buchty s mákem babiččiny buchty domácí buchty babiččiny recepty kynuté buchty s makem české buchty s mákem české buchty babiččiny babiččiny makové buchty buchty s mákem recept domácí buchty s mákem babičiny buchty buchty z makem babiččiny kynuté buchty babiččiny povidlove buchty babiččiny buchty s tvarohem babiččiny české kynute buchty recept recept na kynute buchty s makem recept na babiččiny buchty recept na buchty s makem buchta s makem staročeske buchty s makem
Suroviny: droždí, cukr krupice, mléko, cukr vanilkový, vejce, mouka polohrubá, brambory, sádlo vepřové, citron, olej, mák mletý, mléko, cukr, rum, povidla švestková, skořice mletá, rum
Babiččiny buchty s mákem a povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpjn
6 názorů