Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová špikovaná plec nadivoko

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min 25 minut dušení v tlakovém hrnci+20 minut provařování omáčky

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava, 25 minut dušení v tlakovém hrnci+20 minut provařování omáčky)

16. 8. 2016 18:48

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 178 kJ / 1 477 kcal
Bílkoviny91,35 g
Tuky105,03 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,92 g
Sacharidy36,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

28. 12. 2022 11:58

radekhk: už zde není, dívá se na nás shora, stačí :-*

radekhk radekhk

28. 12. 2022 11:42

Jednak nechápu autora receptu proč pouze půl cibule když cibule jak známo dělá chuť celému pokrmu.... Vepřová plec a v podstatě jakákoliv její úprava je do hodiny měkká , tady mi vaření v tlakovém či jiném hrnci nedává smysl , ten pomaléj hrnec mne nějak neuchvátil ,to co on svedu i v obyčejném

sevladka

12. 6. 2022 14:01

Měli jsme dnes k obědu. Vařila jsem v pomalém hrnci. Maso jsem nejprve obalila v mletém divokém koření, opekla na pánvi na sádle, pak jsem přidala nakrájenou zeleninu. Přendala jsem do pomalého hrnce, zalila hovězím vývarem a vařila asi 4,5 hodiny. Zeleninu do omáčky jsem jen propasírovala přes sítko. Nechtěla jsem tam dávat všechnu. Bylo to výborné a určitě jsem nevařila naposledy.

nanny

27. 12. 2016 20:27

<3Super:-K:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 11. 2016 11:57

Diskuze mimo recept přesunuta sem, kde můžete pokračovat
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4081

Dajda Dajda

6. 11. 2016 07:56

Jana Remkova: Tlakový hrnec sice urychlí proces vaření, ale výsledný efekt - struktura uvařeného masa se pomalému vaření rozhodně nevyrovná! A to ani není nutné mít pomalý hrnec, stačí dát na nízký stupeň do trouby a péci pomalu! :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2016 00:35

Radímek: Ale no tak. Tohle jídlo dělám i v pomalém hrnci. Proč by měl být tlakáč horší?? Je to skvělý pomocník, když ráno vstanu a nevím, co vařit.

Radímek

5. 11. 2016 23:33

Zuzana: cca 1:30-2:00hod tu blbost tl.hrnec určitě nepoužívej.
:yes:

Radímek

5. 11. 2016 23:25

Zásadně bez tl.hrnce,maso je pak mnohem lepši asi tak o 100%

hanislava hanislava

30. 8. 2016 14:12

:yes:;-)

Ivace64 Ivace64

18. 8. 2016 21:11

Jana Remkova: taky tlakáč pořád..:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 8. 2016 15:35

Zuzana: Možná 60-70 min?? To zas já nevím úplně, protože nepoužívám na maso v celku klasický hrnec. Buď tlakový, nebo pomalý. Už snad 20 let jsem jinak nevařila :-8

Zuzana

17. 8. 2016 14:10

jak dlouho se bude vařit bez tlakového hrnce? Nepoužívám jej.

Ivace64 Ivace64

16. 8. 2016 21:21

:yes::yes:

mika59 mika59

16. 8. 2016 20:51

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: top recepty vepřová plec vepřové plecko recepty vepřová plec recepty vepřová plec vepřové plecko špikovaná vepřová plec vepřová plec recept vepřová plec nadivoko špikovaná plec veprova plec vcelku recept vepřove pleco vepřová plec špikovaná vepřová plec vcelku vepřová plec špikovaná slaninou pečená vepřová plec špikovaná top recepty z vepřového plec masa co varit z veprove plece vepřové na divočině vepřove pleco nadivoko plec z divočiny

Suroviny: plec vepřová, slanina uzená, koření divočina, bobkový list, koření nové koření, mrkev, celer, rajče, cibule, sůl, pepř, olej, mouka hladká, smetana ke šlehání, ocet

TopRecepty.cz

Vepřová špikovaná plec nadivoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pjzy