Trhané vepřové po česku
Trhané maso je vynikající! Šťavnaté kousky pečeného masa se rozplývají na jazyku a výborně se hodí do hamburgerových bulek. Pochutnáte si na nich ale i v kombinaci s vařenými nebo pečenými bramborami či se salátem. Určitě doporučujeme vyzkoušet.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 878 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,56 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2019 20:54
Eja57: Díky
19. 10. 2019 12:39
Hledala jsem něco úplně jiného a našla toto...krása...
Trhané pečené dobře okořeněné šťavnaté vyválené v sosu z pečení - vepřové, ale klidně kuřecí Doplněné zeleninou v sendviči, mezi dva chleby, s třeba čedarem zapečené ve vydlabaných půlkách uvařených brambor...nepřeberně možností...za mne "po česku" ( politím BBQ omáčkou to podle mne ztratí chuť MASA)
20. 10. 2016 12:10
19. 10. 2016 07:40
nanny: , Ivosisko: , rozmarynaH: Díky
18. 10. 2016 12:06
To je lahůdka
18. 10. 2016 06:43
Andrejko, kdybych mohl, tak Ti dám bodů více - nejen za recept, ale stejně tak za tu krásnou žánrovou fotografii -
17. 10. 2016 17:41
tak to asi bude velka dobrota pro manzela,zkousim v sobotu
17. 10. 2016 10:23
Drobek: Michale díky. Jak píšu na blogu, po česku proto, že tam nejsou přidané žádné BBQ omáčky atd. Jsou to prostě takové trhané výpečky
17. 10. 2016 10:15
Nevím proč po česku, za tohle by se nemusela stydět pravlast trhaného vepřového (pulled pork).
Nezapomeň, na starou pravdu, kolik kuchařek tolik receptů.
Bod ti samozřejmě přidám, zasloužený.
Nezapomeň, na starou pravdu, kolik kuchařek tolik receptů.
Bod ti samozřejmě přidám, zasloužený.
17. 10. 2016 08:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 18 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Další recepty
Tématické fráze: trhané vepřové trhané vepřové recept trhané vepřové maso trhaná krkovice trhaná vepřová krkovice trhaná krkovice na pivu trhané maso recept na trhané vepřové trhane veprove koleno trhaný burger burger z trhaneho masa trhané maso po česku trhané maso v bagete trhane maso na pivu trhane koleno trhany vepřový burger varene trhane maso vepřový trhany recepty trhané vepřové maso burgery z trhaneho masa
Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, koření, pivo černé, sůl
Trhané vepřové po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVrj
10 názorů