Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

15. 10. 2016 15:28

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 318 kJ / 793 kcal
Bílkoviny53,98 g
Tuky46,85 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,59 g
Sacharidy30,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že je to velmi zvláštní kombinace, ale kupodivu to bylo opravdu skvělé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

27. 12. 2016 20:19

<3:-K:yes:

Ivace64 Ivace64

15. 10. 2016 20:17

:-K:-K:yes::yes:

spagetka spagetka

15. 10. 2016 16:12

;-);-):yes::yes:

mika59 mika59

15. 10. 2016 16:09

<3:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí maso s kedlubnovym zelim telecí maso kousky recept klobása langolt příprava klobása langolt s kedlubnovým zelím ražniči z teleciho gnocchi s dusenym zelim zelim

Suroviny: maso telecí, klobása, cibule, sůl, pepř, hořčice, koření gyros, chilli tekuté, olej, kedlubna, slanina, cibule, sůl, kmín drcený, ocet, houby čerstvé, cibule, kmín drcený, sůl, olej

TopRecepty.cz

Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9wV