Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta "Orgasmus"

Dezert má název díky kterému se možná mnozí začervenáme. Jakmile ale ochutnáme, už nebudeme chtít přestat. Nejsou třeba žádné zázračné suroviny, protože kombinace kompotovaného ananasu, pomazánkového másla a ořechů způsobí divy.

Hodnocení receptu je 5,0 (58×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby chladnutí

65 min (45 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

23. 5. 2009 23:54

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 189 kJ / 2 913 kcal
Bílkoviny56,26 g
Tuky24,37 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 346 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy611,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Krém připravuji již během pečení buchty a pak ho ještě dám na chvilku do lednice na ztuhnutí, lépe se pak roztírá. Je to rychlá a móóóc dobrá buchta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anička

12. 10. 2011 16:58

tak já jsem zkoušela už dvakrát, jednou hrozné fiasko a po druhé už to bylo dobré... poprvé mi těsto taky vůbec nevyběhlo, opravdu to chce si bílky nechat na konec a vyšlehat z toho sníh až poté přimíchat :) .. a ještě jedna začátečnická chyba, zmátl mě trochu ten puding, jak je u toho psané prášek, ta jsem tam fikla ten normální, jenže to opravdu chuťově není nic moc extra :)) možná by pro ty blbce chtělo napsat puding bez vaření :))

Rez

7. 10. 2011 09:57

no je to mňamka veliká, už při pečení jsem vše olizovala :-p:yes:

Nikča

3. 9. 2011 13:12

:yes::yes::yes::yes::yes:

Petulek

29. 7. 2011 13:21

Zatím jsem tento recept zkoušela jen jednou, také jsem smíchala vše dohromady a buchta se povedla. A jak byla výborná, o víkendu se do ní zase pustím, je to opravdová mňamka!!!!!

Lukyna

24. 7. 2011 23:05

Tak to je divné,já nic nešlehám.Normálně to všechno nasypu do mísy,smíchám dohromady,nakonec přidám pr.do peč. a sodu a vyleju na vymazaný a vysypaný plech.Ještě se mi nestalo,aby mi to nevyběhlo,vždycky je dost velká,někdy i 3 cm (i více).To bude chyba někde jinde:-S

mariem

23. 7. 2011 17:40

tak bohužel se nepovedlo, ačkoliv jsem se snažila vše dodržet - těsto mi vůbec \"nevyběhlo\", je to takové zdrclé, až teď jsem si v komentářích přečetla, že žloutky je nutné vyšlehat zvlášť s cukrem a přidat sníh z bílků... možná by to bylo dobré uvést přímo v receptu, a ne jen dvě celá vejce...:-(

Lukyna

22. 7. 2011 22:58

No,normální plech na pečení,cca 40cmx30cm,ale lepší je s hlubším okrajem;-)

Lucka

22. 7. 2011 09:18

Jak velký je ten plech?:-8

Lukyna

9. 5. 2011 09:15

Jo,jo,používám běžný hrnek 1/4 litrový,je to tak akorát,kdo dá větší obsah hrnku,tak buchta bude akorát vyšší:-)

Monča Volfová

9. 5. 2011 09:03

Dobrý den,
buchtičku jsme zkoušeli a je výborná. Jen se chci optat, jak velké mají být ty hrnky - 0,25 l?n :-?
Díky.:-)

Hanule1983 Hanule1983

23. 4. 2011 22:10

no tam můj přítel je celkem velký žáhopal a spapal půlku pekáče a žaha ho nepálíííííííííí:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!Takže v pohoděěěě:yes::yes::yes::yes:

Dáda

23. 4. 2011 17:02

tejaja: já mám recept na perník a tam jde taky prášek do perníku a soda - pak po tom asi nepálí žáha :-8

Hanule1983 Hanule1983

23. 4. 2011 15:02

Tak to je opravdu orgasmus!!!!!!!!!!Super děkuji za skvělý recept!!!!!!!:-K:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Lukyna

13. 4. 2011 11:37

Ten pudinkový prášek je uplně normální,klasický,co koupíš kdekoliv, já dávám Dr. Oetker,stačí to.A normálně zamixovat do pom.másla a dalších ingrediencí:-)

Mija88

28. 10. 2010 16:48

Ahoj, prosim tě, ten pudink je obyčejný vanilkový puding nebo nějaký speciální, že se nemusí vařit? Ještě nemám takovou zkušenost s buchtama, tak je to asi blbý dotaz, ale děkuji za odpověď :-8

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta orgazmus orgasmus recept moučník orgasmus orgazmus buchta buchta recept orgasmus orgasmus moučník dort orgasmus orgasmus moucnik orgazmus koláč orgasmus dezert orgasmus recepty orgasmus orgasmus dort recept na buchtu pečení orgasmus orgasmus-buchta dort orgazmus orgasmus pečení kuřecí buchta

Suroviny: kompot ananasový, cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá, pomazánkové máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana zakysaná, čokoláda, ořechy

TopRecepty.cz

Buchta "Orgasmus"

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66y7