Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso se zelím

Máte ještě trochu kysaného zelí? A myslíte, že nelze připravit jako lehké letní jídlo? Tak zkuste variantu s mletým masem a zakysanou smetanou. Rychlé, chutné jídlo, připravené ze surovin, které mohou čekat i ve vaší spíži a chladničce.

Hodnocení receptu je 4,7 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

24. 9. 2016 12:23

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 286 kJ / 1 502 kcal
Bílkoviny84,03 g
Tuky98,74 g
Vláknina26,41 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,60 g
Sacharidy59,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

9. 7. 2023 10:39

Podobný recept se zakysanou smetanou vaří moje kamarádka v Bavorsku. Považuji to za tamní regionální recept. Podávají s bramborami.:-*

Kookina Kookina

9. 7. 2023 09:49

Marie má pravdu, je opravdu otřes jak má náš národ um vše od základu pozměnit, dodrbat to a ještě si rochnit jak je to jakože dobrý 🙄

Gazpacho

21. 1. 2023 14:03

Každý varí, ako dokáže.
Vepřo (mleté mäso!), zelo atď.
Súhlasíte?
Palacinky s čokoládou, orechami, šľahačkou a cesnakom - podobný výmysel "kuchára".

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 1. 2023 09:55

:-)<3:yes::yes::-K

Miloš

2. 12. 2017 14:24

Vyzkoušel jsem dnes Váš recept,ale bez bůčku to není ono! Rozhodně to jedlé je,ale jak jsem napsal,bez bůčku.....!:no:

prosciuto

8. 5. 2017 14:34

Pre p. Vaňkovú:
U Vás doma do Segedínskeho gulášu patrí bůček.
Perfektne!
U nás bůček, našťastie, bežne ani nepredávajú.
Takže, každému to, čo chutí (chutná).
My varíme guláš len z hovädzieho mäsa tak, ako je to samozrejmé v Maďarsku, kde guláš (Gulyás, aj keď to je v skutočnosti polievka a správne je Pörkölt, alebo Perkelt, ako sa to zvykne v našich zemepísnych šírkach písať).
Takže netreba sa rozčuľovať.
Ja mám vyše 2000 receptov na Guláš, od Tichého oceánu až znova po Tichý oceán a nepíšem tým ostatným, že tam patrí to alebo ono.

Paul Sulc

29. 9. 2016 05:27

CASINO, diky jeste jednou. Maji je na Amzon.com, "herb scissors", od 5 do 11 dollaru. V patek je uz budu mit. Snytlik a kopr, to bude ono !

Paul Sulc

29. 9. 2016 04:35

CASINO: no takove bohuzel nemam a nikdy jsem je tu nevidel. Zahjim po nich patrani. Ja mam je obycejne kuchynske, proste takeve silnejsi, ale ne nuzky na drubez. Diky za obrazek.

casino casino

27. 9. 2016 22:35

Paul Sulc:
No, tak to asi máte taky tyto nůžky, že:-)
https://www.zena.cz/nuzky-na-pazitku/r~i:photo:598...

Paul Sulc

27. 9. 2016 21:48

CASINO : samozrejme ze pazitku cili snytlik striham a nekrajim, jde to pohodlne a rychle. Nekdy to zkuste.

casino casino

27. 9. 2016 12:31

Paul Sulc:
No, napřed ve mně hrklo, že používáte nožíce na pažitku...:-D
***
Kysané zelí kupuju v sáčku... Napřed ustřihnu rožek a vydlábím kyselou vodu. Pak sáček podélně (i se zelím) rozkrojím, ale nedokrojím k podložce. Potom sáček napříč naněkolikrát překrojím, ale avšak opět nedokrojím k podložce. Nakonec zelisko vyklopím do, v tomto případě, guláše:-)

mika59 mika59

27. 9. 2016 09:02

Paul Sulc: Děkuji Vám :-)
cecilka::-K
casino::-)

Paul Sulc

27. 9. 2016 07:53

Pripada mi to jako bajecny napad, hlavni vyhoda je asi ze to jde ''ein, zwei'', nic se nemusi moc pripravovat, za dvacet minut se ladujeme. Jen jedna vec, to krajeni kyseleho zeli: koupil jsem si v obchodu pro kuchyni ''kuchynske nuzky''. Ceske damy asi prskaji, nicmene kdyz date to zeli do rendliku, ne na prkynko, mate je nastrihane rychle a s minimalnim spinenim prkynka. Kuchynske nuzky jsou velice potrebny nastroj, kamarad tak porcovsl i ryby. Nastrihejte si v hrnci i spagety, mrkev, jinou zeleninu.

cecilka

26. 9. 2016 13:43

Vankova marie: vazena pani marie vanikova, na ziadne jedlo sa nikdy nesmie hovorit, ze je "ble", naprv ho vyskusajte a potom hodnotte.

casino: nie ste jediny, co takyto segedin vari. Je popularny najma medzi majitelmi krankasoveho chrupu:-D:-D:-D

casino casino

26. 9. 2016 09:12

No, asi jsem jediný, kdo cosi podobného vaří:-)
Zelí samozřejmě sleju a až podle chuti tu kyselou vodu dolévám...
Vařím z mleté prasečiny a největší "umění" je, nerozfofrovat maso do mrtě, ale avšak tak, že aby zůstalo v hrudkách, takže moc nemíchat:-)

Vankova marie: neregi
No, dobrýýý...
Tedy až na ty vulgarizmy:-!

mika59:
No, dobrýýýý...
Tedy rcp:yes: některé odpovědi:yes: některé :-O

hosta:
No, dobrýýý...:yes:

Simona Skolakova:
No,...:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z mletého masa segedínský guláš z mletého masa recepty z mleteho masa mleté maso recepty mlete maso segedin podle babicy perkelt z mletého masa maso na segedin segedínský z mletého masa mleté maso se zelím madarsko segedýn z mletého masa rozmělněné maso segedinsky gulas s mleteho masa segedin babicy segedín jednoduše mleté maso recept recept segedin perkert z mletého masa jak se cte segedin receptik na segetin

Suroviny: maso mleté, zelí kysané, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana zakysaná, kmín celý, pepř mletý, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Mleté maso se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zXR