Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice z pánve na medu a černém pivu

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy do 30 minut (+ 4 hodiny marinování)

do 30 minut (+ 4 hodiny marinování)

19. 9. 2016 18:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 790 kJ / 906 kcal
Bílkoviny17,51 g
Tuky11,96 g
Vláknina32,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy173,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původně se mělo maso i brambory připravovat na grilu, ale nepřálo počasí...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 1. 2021 18:58

hospodyne: Děkuji za komentář:-K:yes:

hospodyne

22. 1. 2021 14:02

:-KMyslím, že na stáří masa až tak nezáleží. Vykrmujeme prasata do cca 200kg, což trvá rozhodně déle, než ve velkoodchovu. Krkovice sníme převážně na minutku a nemohu říci, že by po úpravě nebyly křehké. Navíc, když jsou předem naložené. Ale musí se dělat vážně na minutku, ne mučit na málo teplé pánvi, aby maso pustilo šťávu a spíš se dusilo. Je to moc dobrý recept.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 1. 2021 00:15

janafrankova: Nevím jak reagovat.Zkoušela jsem naložené maso i z v.kotety nebo kýty.Bylo to suché.Krkovice nám chutnala víc.Proto jsem tady tu mou verzi přípravy přidalaAle opravdu záleží na stáří masa.

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 1. 2021 23:16

janafrankova: jde o minutku,to je něco jiného,to opravdu stačí z každé strany cca 5 minut,když grilujete krkovici chcete mi říci ,že jí děláte 40minut????:-Ono to asi né,že protože všici strávníci by se nedočkali super masíčka,ale měla by jste jí na úhel,tak začněte zkoušet je to maso ,kde můžete vyzkoušet jak minutku a nebo pak dušené,ale není to totožné,tak vyzkoušejte,já to udělala a jsem spokojená vím jak na minutku a vím jak třeba na omáčku atd.je to velký rozdíl,ale musíte to vychytat!!;-):-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 1. 2021 23:08

Anna Kocikova: souhlasím,,krkovička se dělá i na grilu,tak pokud by ro mělo být jak si přispěvovatelka přeje,tak už by to nebyla minutka,záleží na šikovnosti,my jsem dělali krkovičku jako minutku a i karé a bylo to vždy dobrota;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 1. 2021 22:42

janafrankova: Co na to říct(napsat)...když někdo neumí udělat minutku z kvalitního masa,za to já opravdu nemohu:-8Já osobně mám stejný problém z hovězím:-)

janafrankova

20. 1. 2021 17:17

Eja57: to už ale nemáte smažené, ale dušené. Autorka píše z každé strany 5 minut, což je dle mého na krkovici fakt málo.

janafrankova

20. 1. 2021 17:14

Já tedy nevím, nedělala jsem to, ale krkovice mi přijde na minutku jako tuhé maso. Dělám něco podobného, ale v troubě, kde peču tak minimálně 40 minut, spíš déle, dle tloušťky masa a vždy je to měkoučké šťavnaté a nakládám den předem, aby marináda pěkně vešla do masa.

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 12. 2020 18:15

Marie Ludmila: Maruško,děkuji za vyzkoušení:-KMrzí mě že se jídlo moc nepovedlo:-(ale to může být i tím,že maso mohlo být i ze staršího kusu.My využíváme možnost nakoupit kousek od nás,přímo z domácího chovu a s masem je opravdu radost připravovat nejen minutky:-8
Ale jak radil casino,zkuste příště po osmažení udělat ten zkušební řez:yes:
Všem moc děkuji za zastoupení a rady pro paní Marii:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 12. 2020 14:17

Eja57: Já jsem vyrozuměla,že dnes bylo tuhé,ale,že to chce zkoušet znova,pokud to tak není,tak se omlouvám;-)

Eja57 Eja57

6. 12. 2020 14:11

Simona Skolakova: Marie Ludmila má propečené hotové ale tuhé maso...

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 12. 2020 14:07

Rozhodně bych nepodlévala.autorka píše,že původně mělo být maso dělané na grilu.Takže je to dělané jako minutka a né dušené.;-)Dělala bych jak píše casino;-)

casino casino

6. 12. 2020 14:04

Marie Ludmila:
Rada s křížkem po funuse, že;-) Budete zkrátka jíst o hoď ku pozdějc (nebo jak se někde říká "o hodinu dýl") :-D
Možná jste měla maso tenší než je v rcp uvedeno ( možná jste ho víc naklepala)
Já dělávám tak, že s tep. úpravou končím krátce poté, když po zkušebním řezu z masa neteče růžová "voda" :-)

Eja57 Eja57

6. 12. 2020 13:54

Marie Ludmila: trochu podlít, ztlumit plamen, pokličku, dodusit doměkka...ať se podaří:-*

Marie Ludmila

6. 12. 2020 13:49

Omlouvám se, ale potřebuji radu. Dnes jsem udělala přesně podle receptu, ale po 5 minutách z každé strany bylo maso sice propečené, ale tuhé. Vzhledem k výborné chuti chci dělat dál, ale ? Děkuji za rady.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na medu a cerném pivu krkovice na medu a pivu krkovice na medu vepřová krkovice na medu krkovice na pivě a medu krkovička na medu a černém pivě krkovička na medu a pivu krkovice na černém pivě krkovice na pivu a medu krkovice na černém pivu krkovička na černém pivu panev z krkovice recept krkovička na pánvi krkovice na pivu a medu krkovice na pivu a medu krkovice na černém krkovice na pánev vepřová krkovice na černém pivu krkovička na medu a pivu recept krkovice na medu a zázvoru

Suroviny: krkovice vepřová, med tekutý, pivo černé, šťáva zázvorová, omáčka chilli sladká, olej, česnek, pepř čtyř barev, brambory, olej, sůl, alobal

TopRecepty.cz

Krkovice z pánve na medu a černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O02p