Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babčák

Málokteré jídlo se může chlubit tolika obměnami jako bramboráky. Placky ze syrových brambor jsme tentokrát doplnili špekem a hříbky. Tato krkonošská dobrota se jmenuje babčák a nepochybně ji zařadíte do svých oblíbených receptů.

Hodnocení receptu je 5,0 (106×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

19. 9. 2016 10:57

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 050 kJ / 490 kcal
Bílkoviny19,13 g
Tuky8,23 g
Vláknina16,43 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy79,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

J.Marhold - Krkonošská kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

19. 9. 2016 11:07

tak houby, jo?:-// - jen se naprázdno olizuju stejně jako chodím naprázdno do lesa:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babčák menu pobabčák jidlo babčák recepty cathleen dobroty k obedu co umeli nase babicky recepty recept na caihleen bramborove dobroty k obědu placky babčák co ze zbytku bramborové kaše ze včera babčák-recept babčák placky suroviny na babcak špek v pase cathleen recepty nastrouhame brambory, pridame houby špek po polsku maminčiny recepty cz sulc

Suroviny: brambory, vejce, česnek, mouka hladká, sůl, kmín drcený, majoránka, sádlo, špek, cibule, houby čerstvé

TopRecepty.cz

Babčák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yvD7