Minipistácky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 926 kJ / 4 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,15 g |
Tuky | 249,55 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 371,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 48 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit Míša pohár. Dezert do skleničky s chutí slavných řezů zvládnete během několika minut
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: cukrarske potreby pistaciova pasta pistáciová pasta v korpusu na dorty minidortíky pistacijovy kolečka s pistácií a čokoládou recept na čokoládové minidortíky-kuličky cupcakes s pistáciovým krémem
Suroviny: vejce, mouka hladká, mouka polohrubá, cukr, voda, prášek do pečiva, mléko, máslo, pistáciová pasta, cukr moučkový, hmota potahovací, čokoláda, ořechy pistácie, korpus
Minipistácky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEw3
0 názorů