Párky v zelí - falešný segedýn
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 100,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,10 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2016 20:36
zizala:
12. 6. 2016 19:58
Vtipné je životní motto autora - "vaření je moje radost" Recept je přesně ten opačný typ - co nejrychleji něco uklohni, ať se s tím moc necrcáš
11. 6. 2016 23:18
cathleen: taky čumím co někteří jedí. Možná by mi jich mělo být líto. No ale když to někomu chutná....
11. 6. 2016 19:02
hospodyne:
11. 6. 2016 14:58
Za některé recepty by mělo být pět let nepodmíněně! Tento k nim patří.
11. 6. 2016 11:22
Pokud vše jen takhle vložíš do hrnce, zaliješ vodou a povaříš, paprika nepustí barvu a bude plavat po hladině v červených tečkách.
Opravdu to takhle vaříš?
Opravdu to takhle vaříš?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 22 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 22 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 23 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno 17. 4. 2024 07:36
Právě bylo uvařeno:
Nutrie (králík) pečená v marinádě
vesme uvařila před 3 minutami
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 10 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 10 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 11 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: segedyn na smetane segedyn bez smetany segedýn se smetanou falešný segedynsky guláš falešný segedín segedyn bez masa omáčka z kuřete s párkem omáčka z párků s houskovým knedlíkem recept na kureci segedyn segedýn z červeného zelí rychlé chutné jídlo z párků segedyn z kureciho segedýn z kuřecím masem segedýn s těstovinami jak se dela segedyn zahuštění segedyn rychlí recept znojemská omáčka recept recept segedýn z červeného zelí dobrý segedýn
Suroviny: párky, zelí kysané, smetana sladká, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř
Párky v zelí - falešný segedýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAL5
21 názorů