Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky v zelí

Chystáte se na oslavu a přemýšlíte, jakým pohoštěním ještě zazáříte? Vyzkoušejte tento skvělý recept, který je sice trochu netradiční, ale o to víc zaujme. Tak honem, pusťte se do toho, ať jste připraveni.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení)

7. 6. 2016 10:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 175 kJ / 281 kcal
Bílkoviny12,22 g
Tuky2,17 g
Vláknina21,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy43,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: recepty COOP-Terno - upraveno podle mých chutí

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

12. 1. 2020 21:07

cathleen: Děkuji za vyzkoušení a zprávu..:-K;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 1. 2020 19:05

Dělala jsem předvčírem. Fotku nemám, musí stačit slovo - bylo to výborné, :yes: děkuji za recept!

RH-12

13. 5. 2018 16:04

:yes:

petynka petynka

16. 6. 2016 12:08

Tento způsob to taky není ten - jak se říká - to pravé ořechové ! :-)
Já raději tu klobásku zamíchám do klasicky uvařeného kysaného zelí ! :-8
A taky se hodí i ke grilovačce !

Paul Sulc

14. 6. 2016 01:51

Vypada to perfektne , jeden z bajednych a jednoduchych receptu, a bude to brzo na rade, bud s haluskami ci br.knedliky. Jinak zeli nekrajim, ale daleko rychleji a pohodlneji striham v rendliku kuchynskymi nuzkami, v USA nastroj dosti bezny. Nicmene, nevim co jsou ''kozi rohy'', pokud ovsem nejsou rovnou na koze

mika59 mika59

12. 6. 2016 17:35

Koubkova: Já jsem měla kysané zelí z pytlíku a bylo celkem měkké. Nedusila jsem dlouho, celkem cca 15 minut.

Koubkova Koubkova

12. 6. 2016 17:17

Jak dlouho se má zelí dusit. aby bylo měkké ?

mika59 mika59

12. 6. 2016 17:06

Jana Remkova: Super fotka díky..;-);-):-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 6. 2016 16:51

Fotka se mi tak nepovedla, jako tobě, ale jsem přesvědčená, že to zmizne rychlostí blesku :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 6. 2016 11:11

No už si to tisknu!! :-)

srettka

7. 6. 2016 19:15

Šmarjá, tohle je děsný žrádlo, tedy děsná dobrota<3 toho bych se mohla užrat, u mě jednoznačné plus:yes:

mysulka mysulka

7. 6. 2016 18:08

<3:yes:

karolina1

7. 6. 2016 14:16

mika59 -dakujem za odpoved

spagetka spagetka

7. 6. 2016 10:54

U nás nevydrží, to je jasné už jen z přečtení receptu..... :-p:-p:yes::yes:

mika59 mika59

7. 6. 2016 10:50

karolina1: V lednici určitě minimálně 3 dny. Vzhledem k tomu, že z jedné dávky jsem měla 1 sklenici 0,7 a jednu poloviční tak toho není moc. A po ochutnání to mizí hodně rychle. :-D:-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zeli s klobasou klobásy v zelí klobasy se zelim klobásy na zelí myslivecké zelí klobásky v zelí klobása v zelí zelí recepty klobásy pecene v zelí recepty se zelím klobásy se se zelím recepty s klobasami klobásové zelí klobásy pečené na zelí zelí s klobásy zelí s s klobásou recept zeli s klobásou kozí klobásy recepty ze zeli klobáse se zelí

Suroviny: klobása, zelí kysané, kapie, cibule červená, cibule bílá, beraní rohy, chilli paprika čerstvá, olej, pepř mletý, sůl, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Klobásky v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwJM