Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínský meč

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2009 22:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 584 kJ / 1 813 kcal
Bílkoviny260,48 g
Tuky74,88 g
Vláknina2,80 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 9,18 g
Sůl23,87 g
Sacharidy22,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výsledný pokrm nemá žádnou šťávu, a tak jsou vhodnou přílohou bramborové hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tygricekj

18. 10. 2009 14:02

ahojky dělala jsem to dnes k obídku a byla to mnamka:-8 akorád my taky nemáme moc rádi hranolky tak jsem k tomu udělala mini bramboráčky;-) a boule nám naskakovali až za ušima:-D

dasik

28. 7. 2009 18:33

Zitra ji skusim a udelam k tomu cuketove bramboracky.Mnaaam:-)

Mates1113

24. 7. 2009 12:31

žampiony nejím tak jsem je vynechal ale jinak to naložené maso je prostě lahůdka =)dávám bod =)

Jenda1 Jenda1

7. 5. 2009 14:18

Andrejko, marinované maso je skvělé.;-):-p:-p
Ta marináda je taková klasická, taky ji používám.:-) S ní se nedá nic pokazit.;-)
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

spagetka spagetka

6. 5. 2009 23:22

Eliz, klidně nakrájej papriku na co nejtenčí proužečky a dej ji studenou - my ji taky neradi teplou ;-) a tohle je supr způsob, jinak já bych ani žádnou přílohu nedělala, ale souhlas s křupavou zeleninkou, to milujem :-p:-p:yes:

dzungila

6. 5. 2009 23:09

Elizo, dělám hranolky taky maximálné jednou za měsíc a ještě v troubě. Nejsou tak mastné. K tomuhle si je přálo dítko, ale zbylo mi i na zítra, takže k tomu budou nudle...;-)

Eliza Eliza

6. 5. 2009 23:00

Klidně bych si k tomu dala smažené nudle nebo smaženou rýži. Hranolkům moc nefandím a v podstatě je nejím ani nepřipravuji, jen když dcera žadoní...;-) Úplně cítím tu křupavou chuť :-p tohoto jídla, jen papriku nahradím například kedlubnou nebo sirkami mrkve, protože - naše dost podivná rodinná úchylka - teplou papriku prostě nesnášíme. :-8
Hezký recept a fotky k nakousnutí...:-p

pipre pipre

6. 5. 2009 22:49

Podobně dělám čínu i já. Také dávám zeleninovou oblohu nebo tatarskou omáčku.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2009 22:35

:-D:-)):yes:

dzungila

6. 5. 2009 22:24

Ano, Jani, je to tak.:yes: Mě zbyly na oblohu v lednici pouze 3 cherry rajčátka a ty mi v nestřeženém okamžiku slupnul synátor...:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2009 22:18

Je to, pokud dobře vidím, něco, jako čína, ta taky nemá žádnou šťávu a jí se nejlépe s hranolkama, já bych si to asi obložila zeleninou, ale ani to by nemuselo být. Naložená masa jsou skvělá;-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínský meč cinske recepty činsky mec recept naložena čína naložené krůtí maso marináda na čínu čína z krůtího masa recept čínský meč čina po činsky recepty nalozeni masa na cinu jak naložit maso na čínu jak naložit krůtí maso naložit maso na činu čínský meč recepty recept na cinu jak naložit čínu naložit čínu recept na čínský meč čínský meč z kureciho masa kuřecí čína naložit

Suroviny: prsa kuřecí, žloutek, olej, maggi, omáčka worcesterová, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, pórek, žampióny, zelí čínské

TopRecepty.cz

Čínský meč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AnKz