Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová pomazánka - skoro tatarák

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2009 18:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 512 kJ / 600 kcal
Bílkoviny13,38 g
Tuky10,37 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy106,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Od pravého tataráka je to ďaleko, ale je to celkom chutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

4. 1. 2024 10:27

Hella: Keď neviem, čo na večeru, chystám toto. Lacné a jednoduché.

Hella Hella (moderátorka)

3. 1. 2024 23:45

Moc dobré:-*:-K

Jančulinka

29. 11. 2012 18:55

Tenhle recept znám a je to rychlé a lehké s brambor :-p :yes:

magdalenka magdalenka

7. 7. 2011 21:53

sara:Hmotnosť alebo množstvo surovín je ťažko určiť, aj pravý tatarák si každý mixuje podľa seba. Ja mám napr. rada veľa cibule v ňom, iný menej. Ale napr. 500 g uvarených zemiakov, 1 priemerná cibuľa, 2 PL horčice, 2 PL kečupu, olej - aby to bolo roztierateľné, atď., jednoducho miešaj a ochutnávaj...

sara

7. 7. 2011 20:31

Ahoj, může mi někdo napsat počet surovin, kolik brambor, cibule atd? Díky Jinak vypadá to zajímavě, ale není uveden počet surovin.

Lucasinka Lucasinka

15. 5. 2010 15:36

Magdalenko, doufam, ze se podari. Budu moc rada, kdyz das potom vedet, jak se vyvedlo a jestli chutnalo :-8 Na tatarak se chystam po vikendu :-D

magdalenka magdalenka

15. 5. 2010 15:05

Lucasinka, tak už si to našla...Dnes ja vyrábam pre zmenu tofu podľa teba...

Lucasinka Lucasinka

15. 5. 2010 13:54

Jednou jsem zkusila ve vegetarianske restauraci, kam jsem pravidelne chodila a moc mi chutnalo. Urcite brzy vyzkousim a snad to bude chutnat i priteli :) Pravy tatarak jsem nikdy nejedla, takze nemam s cim srovnavat, ale tohle je mnamka, kterou muzu :-K

desuk desuk

7. 10. 2009 17:36

Tento recept znám. A mám jej velice rád. Můžu to mít i několikrát do týdne.
Znám to ve 3 variantách (které zde zveřejním asi zítra)
První je tato s bramborama
Druhá je se salámen Gothaj
Třetí s houbama

Všecnhny 3 si doma děláme, ale nejčasteji je to takovej mix - od každého něco

magdalenka magdalenka

28. 9. 2009 23:50

Milý alf, odskúšaj a daj vedieť!
(Inak, tie "falošné" jedlá sú vždy trochu "akože"...alebo si ozaj očakával chuť mäsa?)

alf

17. 9. 2009 12:16

nepřipadá vám to jako pchucená bramborová kaše-nebo ty zemáky nevaříte až do měkka ???
prostě jsem to skusil a opravdu jako kaše se všemi těmi ingrediencemi
co to tak udělat ze syrových zemáků jako se to dělá ze syrového masa ???

maris maris

3. 7. 2009 10:41

vybusna - na jemném, jestli tam vidíš nějaké kousky,tak to je asi cibule, tu nestrouhám, ale krájím :-)

maris maris

3. 7. 2009 10:38

Magdalenko, dovolila jsem si přidat fotky. Recept znám a je to výborné. Posílám Ti taky bodík :yes::-)

vybusna vybusna

3. 7. 2009 10:37

maris ty si tie zemiaky supala na tom hrubsom struhadle?

tejaja tejaja

26. 5. 2009 12:25

Rascu a worcester nedávam, ale zato pridávam bohato cesnak;-)Pomazánka je fakt výborná:yes: Magdalenka, dostaneš bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výborný tatarák z brambor tatarák recept pravý tatarák tatarák tatarák z tofu pomazánka tatarák tatrák z brambor tatarak z cukety tataráková pomazánka recept na tatarák falošný tatarák kuřecí tatarák recept tatarak lutenice s brambor top recept tararak z brambor tatarak pomazanka recept pravý tatarák bramborový tatarák falesny tatarak brambory recepty

Suroviny: brambory, olej, cibule, kečup sladký, kmín celý, pepř, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, hořčice, omáčka worcesterová, sůl

TopRecepty.cz

Bramborová pomazánka - skoro tatarák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGLr