Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzbecká samsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

15. 5. 2016 12:29

Suroviny

Porce: 10 kousků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 304 kJ / 3 180 kcal
Bílkoviny142,82 g
Tuky180,20 g
Vláknina26,05 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy236,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečeme na pečícím papíře, aby se nám nepřilepily. Černucha neboli černý kmín je aromatické koření, které se používá v uzbecké, arabské... kuchyni a ne každému může zachutnat. :) Samsa se může dělat na mnoha způsobů, mně ale prozatím nejvíce chutná tento. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PKUPKOVA PKUPKOVA

17. 5. 2017 14:36

:yes:<3<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: samsa uzbecká kuchyně recepty uzbecká kuchyně samsa recept jehneci samsa recept samsa usbecká jídla maso recepty recept uzbecka kuchyne recepty uzbecké kuchyně uzbecky kuchyně samsa jídlo jídlo samsa recept ¨samsa mleté maso v listovém těstě uzbecke jmena samsa recepty recept samsa jehněčí samsa koláč samsa maso uzbecka omacka

Suroviny: těsto listové, maso, cibule, brambory, pórek, houby, římský kmín mletý, květ muškátový, sůl, petrželka, vejce, černucha

TopRecepty.cz

Uzbecká samsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xxMl