Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná - ala Stroganov

Hovězí Stroganov, též Stroganoff, pochází z Ruska, odkud se rozšířil do celého světa. Pokrm doprovází mnoho legend a není tudíž jasné, která verze je ta pravá. Vždy by ale maso mělo být křehké a šťavnaté, podávané s hebkou smetanovou omáčkou.

Hodnocení receptu je 4,9 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

13. 8. 2016 20:55

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 805 kJ / 1 148 kcal
Bílkoviny120,94 g
Tuky43,90 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 297 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy37,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Plátky masa se mohou nechat vcelku, také je to chutné jídlo. Víno v omáčce udělá výbornou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sahula Sahula

18. 11. 2023 20:36

Nejlepší co jsem kdy jedl:-K:-K:-K

Ivace64 Ivace64

31. 10. 2019 21:03

be.amenity: moc pěkné foto, děkuji.

Ivace64 Ivace64

9. 2. 2018 23:57

Simona Skolakova: děkuji, potěšila jsi mne:-K

Ivace64 Ivace64

9. 2. 2018 23:55

be.amenity: díky,taky příště zkusím,děkuji za pěknou fotku:-K:-K:-K

Ivace64 Ivace64

9. 2. 2018 23:54

AlegroBravo: to jste mne potěšil, děkuji, jsem ráda,že chutnalo:-K:-*

AlegroBravo AlegroBravo

4. 2. 2018 14:04

Velmi chutné, právě jsme dojedli. :yes:

be.amenity be.amenity

18. 1. 2018 21:18

Dnes k večeři :yes: Jen jsem místo rajského protlaku dala dijonskou hořčici a místo zakysané smetany, šlehačku :-8 ...a dovolila jsem si přidat fotku :-D

Ivace64 Ivace64

22. 8. 2016 18:26

Peter Polesný: také chutná, nám moc, díky:-K

kmartinkova

22. 8. 2016 12:58

Iljusa:
Ďalšia dobrá dušička, ďakujem krásne, hneď tam zájdem. Hneď tam zájdem.
PS: Včera začalo na NOVE : MastrerChef, tak opäť mi pôjde program. Na Slovensku už prebehol.

Iljusa Iljusa

20. 8. 2016 11:09

kmartinkova: Myslím, že když najedeš na profil: "varilamysickakasicku" , najdeš tam od Ivanky receptů "habakuk" ;-)

Peter Polesný

16. 8. 2016 21:31

Varím toto jedlo už 50 rokov. Používam hov. sviečkovicu. V celej našej rodine veľmi obľúbené. Recept od mojej ruskej "bábušky".

Ivace64 Ivace64

14. 8. 2016 19:47

Simona Skolakova: :-):-):-K

Ivace64 Ivace64

14. 8. 2016 19:47

kmartinkova: děkuji:-)

Ivace64 Ivace64

14. 8. 2016 19:03

děkuji:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2016 15:54

Paráda!! vypadá to přímo k zblajznutí :-) :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí roštěná stroganov hovězí roštěná stroganov roštěná stroganov roštěná stroganov roštěná recept recepty hovězí roštěná stroganov roštěná ala stroganov hovězí alá stroganov stroganov recept stroganov roštená recepty roštěnky stroganov roštěná stroganov recept roštěna v troubě roštěnka stroganov naložená roštěná roštěna hovězí roštěnky stroganov recept hovězí a la stroganov ala stroganov

Suroviny: roštěná hovězí, žampióny, cibule, protlak rajčatový, smetana zakysaná, máslo, víno červené, okurky sterilované, olej řepkový, škrob, pepř černý, pepř zelený, sůl, vývar masový

TopRecepty.cz

Roštěná - ala Stroganov

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xr1P