Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse

Jemně dochucená kuřecí křídla upečená v troubě tak, aby měla zlatou křupavou kůžičku, namočíme do lehce pikantní kečupové omáčky a podáváme s čerstvým pečivem. Na povrchu křupavá, uvnitř měkká a šťavnatá křidélka chutnají skvěle.

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

27. 7. 2016 00:29

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Nutriční hodnoty

Energie428 kJ / 102 kcal
Bílkoviny1,40 g
Tuky0,20 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 810 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdy přidávám do kečupové směsi utřený stroužek česneku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

1. 8. 2016 15:35

Zopakovano na prani dcer a troufam si rict, ze uz u nas zdomacni. Nedavam chilli papricku, ale lzici sladke chilli omacky Tao Tao.

Angel 666 Angel 666

29. 7. 2016 13:16

Modest: ;-)

Modest Modest

29. 7. 2016 12:32

mnááááám už ted su zas hladný jak to čtu :-8

Angel 666 Angel 666

27. 7. 2016 21:33

chocolate: jo, s vínkem to chutná vždycky :-D;-)

Angel 666 Angel 666

27. 7. 2016 21:32

Anna Kocikova: Drahuško, taky mám všechny tři díly a mám je ráda, tenkrát jsem je dostala od tchýně jako vánoční dárek ;-)

chocolate chocolate

27. 7. 2016 16:21

Diky za inspiraci na dnesni veceri. Kridelka uz jsou v troube a nepochybuji, ze s cerstvym chlebikem a hlavkovym salatem to bude vyborne. Marinada pripravena, pridala jsem jen lzici sladke chilli omacky.
A ja se tedy budu ridit tvym doporucenim a zamenim chleb za dvojku bileho:-p.

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 7. 2016 15:53

Jituško,vypadají nádherně,mňam:-p:-K

Jikotka: Jiřinko,kdysi se mi podařilo v antikvariátě sehnat kam půjdeme na oběd,na večeři a na flám:yes:Sice jsem podle nich ještě nic nevařila,ale to počteníčko ,to stojí za to:-DTyto knížky si vždy beru do nemocnice na odreagování:-*

Angel 666 Angel 666

27. 7. 2016 14:27

Jikotka: jj, přesně tak, hned od prvního vyzkoušení se u nás zařadil mezi stálice ;-)

Jikotka Jikotka

27. 7. 2016 13:01

Tenhle recept od Preissových využíváme už strašně dlouho,prakticky od té doby ,co vyšla kniha Jiřiny Bohdalové Hádej,kam půjdem na oběd?,z roku 1991....Je to taková obrovská mňamka,že ho doporučuji každému :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilovaná kuřecí křidélka pohlreich kuřecí křidélka v troubě kureci kridelka jak upravit kureci kridelka pečená kuřecí křidélka kuřecí křidylka recept na upravu křidílek kridylka v troube úprava kuřecích křidélek kridylka citron kureci kridelka úpravy křidýlka kuřeci kridylka recept křidýlka jiřiny bohdalové uprava křidylek kuřecí křidélka jinak recpty kureci kridylka pikantní křidélka pečená úprava kuřecích křidýlek grilované kuřecí křidélka pohlreich

Suroviny: křídla kuřecí, sůl, kmín drcený, kečup sladký, koření chilli, šťáva citronová, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O0yB