Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvrdý sýr

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2016 08:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 809 kJ / 2 105 kcal
Bílkoviny123,14 g
Tuky143,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 4,19 g
Sůl1,80 g
Sacharidy80,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hokejka

15. 7. 2023 10:54

Zdravím vás ,jen se zeptám jde znovu rozehřát hotový sýr ? Stále je to takové tvarohové chtěla jsem sýr na smažení, ale to nepůjde co s tím ? Děkuji za rady

Dana2

19. 1. 2023 13:10

Maja Motti: měla jsem - přímo od kravičky ;-(
I tvaroh jsem měla svůj - dělaný doma z kravského mléka. Jezdím přímo do kravína ......

Maja Motti Maja Motti

12. 1. 2023 16:29

Dana2: musíte mít plnotucne mléko. Ne krabicové

Dana2

12. 1. 2023 14:01

Nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu, ale mléko se vůbec nesrazilo - ani když jsem přidala další 2 lžičky citronové šťávy.
Poradí mi prosím někdo?

casino casino

31. 3. 2016 15:19

Olina:
Jj, máte recht:yes:
No, ale ono to platí i obráceně. Tedy, mělo by, že. ;-)

Olina

31. 3. 2016 10:30

Olča: Děkuji za informaci . Myslím, že než lidé něco začnou kritizovat negativně tak at to vyzkouší a když to nechutná jim dají ochutnat známým a pak píši odezvu. Každý máme jinou chut.Olča:yes:

Lenunka Lenunka

26. 3. 2016 21:30

použila jsem 3,5% čerstvé mléko, sice v krabici ale ne trvanlivé, čerstvé. mě napadlo, jestli jsem to nevymačkala moc, asi to trochu tekutiny chce, nevím:-(

Maja Motti Maja Motti

26. 3. 2016 16:22

Lenunka: Jaké mléko jste použila? Toto většinou dělá krabicové mléko. A rozehřátou směs pořádně procedit a vymačkat přes gázu. Mě se zatím nic podobného nikdy nestalo - a to sýr dělám pravidelně každý měsíc

Lenunka Lenunka

26. 3. 2016 14:47

Zdravím, mě se to bohužel nepovedlo, první fáze ano, ale když jsem směs dala na máslo, nic se netavilo;-(, udělala se tuhá gumová koule, co nešla ani z vařečky, nevíte, kde jsem udělala chybu?:-)

Tessi

23. 3. 2016 10:42

Maja Motti: Tak choti a dceři chutná, i když ne jako klasický tvrdý sýr..spíš ochucený taveňák ;-) a dala jsem míň soli, takže i to bude možná tím, že mi tak nejede. Ale nemám problém ho zpracovat třeba při vaření :-)

Maja Motti Maja Motti

23. 3. 2016 08:10

mika59: díky :-K

mika59 mika59

22. 3. 2016 22:19

Maja Motti::yes:

Maja Motti Maja Motti

22. 3. 2016 22:16

Dada: Mě spíš připadá ubohý Váš příspěvek. Nic jste nezkusila, ale přišla jste se zřejmě odreagovat a zanadávat si?

Dada

22. 3. 2016 22:12

Neni to trochu ubohe, napsat toto : A hlavně - neobsahuje tolik chemických přísad jako ten kupovaný. Vsechny prisady jsou kupovane v supermarketu a neobsahuji tolik chemickych prisad ???? Myslim si, ze se ma i u vareni a peceni pouzivat alespon trochu mozek. Je to zrovna tak "chemicke" jako vsechno kupovane. :no:

Maja Motti Maja Motti

22. 3. 2016 18:08

Tessi: já tam tvaroh necítila vůbec, bez dochucení chutná jako mozzarela na pizzu.....

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvrdý tvaroh recepty tvrdý sýr recepty tvrdý syr recepty z tvrdého sýra nakládaný tvrdý sýr recept na tvrdy syr tvrdy syr recept jak se dělá syr recepty z tvrdého sýru jak se dělá tvrdý sýr recepty ze syra tvrdé sýry syr recept na syr tvrdý tvaroh recept pomazanka z tvrdého sýra recept tvrdý sýr sýrová pomazánka z tvrdého sýra recepty ze syru naložený tvrdy tvaroh

Suroviny: tvaroh plnotučný, mléko farmářské, soda jedlá, šťáva citronová, máslo, sůl, koření, bylinky

TopRecepty.cz

Tvrdý sýr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/43V1