Zelený boršč
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,15 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 28,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maminka pocházela z Ruska, podobně se v její rodině připravoval borčš na Velký pátek. A vařívala jej tak i později, když už měla svojí rodinu. Jako vývar jsme používali vývar z uzených žeber, obrané uzené maso se použilo do velikonoční nádivky (hlavičky).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2016 15:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Banana split
Přidáno před 11 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Právě bylo uvařeno:
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 1 hodinou
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 1 hodinou
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 2 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 3 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 4 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 5 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uchovat zelí? Máme 2 možnosti, nakládání do soudku jednoznačně vede
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: zeleny boršč borčš ruský borčš borčš recept zelený boršč recept recept na zelený boršč zeleny ruský boršč zeleny borst spenatovy boršč špenátoví boršč jarni boršč bily jarni borsc recept zeleny boršč
Suroviny: vývar masový, cibule, česnek, zelenina kořenová, brambory, protlak špenátový, vejce, sůl, pepř, ořech muškátový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana zakysaná
Zelený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ5K
1 názor