Bramborové opékačky se žampiony a Nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 186 kJ / 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,58 g |
Tuky | 57,25 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 41,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2016 18:14
10. 3. 2016 18:18
10. 3. 2016 13:46
http://clupmi.blog.cz
9. 3. 2016 08:41
9. 3. 2016 07:30
9. 3. 2016 00:00
8. 3. 2016 23:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 4 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 8 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 22 minutami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 56 minutami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 4 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 4 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 5 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Další recepty
Tématické fráze: recepty z nivy bramborové opékačky z bramborové kaše recept žampiony s nivou opikacky se sunkou brambory se žampiony a nivou bramboraky slanina zampiony bramborak s nivou zapečené brambory se žampiony a nivou jak se dělají opékačky
Suroviny: brambory, slanina, žampióny, kapie červená, sýr niva, pažitka, sůl, pepř
Bramborové opékačky se žampiony a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pm9N
7 názorů