Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso po námořnicku

Kostky vepřové plece v lehounce pikantní šťávě podáváme s dušenou rýží. Pokud využijeme verzi bez zahuštění moukou, pokrm naše žaludky příliš nezatíží. Příprava jídla je jednoduchá, určitě ji zvládne každý začátečník.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

7. 3. 2016 16:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 840 kJ / 918 kcal
Bílkoviny115,64 g
Tuky24,78 g
Vláknina10,93 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy55,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka: Tak to jsem ráda. ;-)

Bibinka Bibinka

9. 3. 2016 14:14

Dnes jsem uvařila podle tohoto receptu, jen maso jsem nakrájela na kostky a jako přílohu jsem dala kolínka a bylo to dobré. 4.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso po námořnicku maso po namornicku hovezi po namornicku vepřové maso po námořnicku vepřové maso po námořnicku vepřové maso po námořnicku námořnické maso vepřové po námořnicku hovězí nudličky po námořnicku námořnické maso recept po namornicku vepřová plec po námořnicku nudlicky po namornicku recept po namořnicku hovězí kostky po namornicku námořnické hovězí maso námořnická maso veprove nudlicky po valticku plec po námořnicku námořnické maso s vejcem

Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, protlak rajčatový, cukr, vývar masový, mouka, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený

TopRecepty.cz

Maso po námořnicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9N3B