Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halibut ve voňavé citrusovo-vinné marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2016 14:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 614 kJ / 386 kcal
Bílkoviny0,56 g
Tuky22,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Halibuta jsem si kromě jiných ryb objednala zde a přišlo mi kilové balení filetu očištěné ryby, který už jsem si jen naporcovala dle sebe.

http://www.bonfood.cz/ryby-a-plody-more

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

1. 3. 2016 08:47

cecilka: Děkuji a určitě vyzkoušej, ta kombinace je jemná a přitom dráždivě chutná ;-)

cecilka

29. 2. 2016 15:05

:-p:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halibut filet na grilu halibut recept příprava halibuta na pomerancích naložený halibut mořské ryby recepty halibut na grilu kapr ve vinné marinádě halibut na gril halibut na ke grilu halibut v papilotě vinna marinada na ryby

Suroviny: halibut, pomeranče, šťáva limetková, balsamico, víno červené suché, skořice, sůl, olej

TopRecepty.cz

Halibut ve voňavé citrusovo-vinné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwr8