Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

27. 2. 2016 15:39

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie5 305 kJ / 1 268 kcal
Bílkoviny77,25 g
Tuky98,90 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evosheek evosheek

27. 2. 2016 21:04

hosta: Skvělá, leč drahá ryba! Ale jednou za čas, proč néé!:-))

radiator radiator

27. 2. 2016 19:48

Candát s variací zeleniny byl určitě skvělý:yes: a nemusí být, jako většinou, příloha brambory, i když je mám taky ráda;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 2. 2016 16:40

Candáta jsem ještě nikdy nejedla:-8,ryby máme rádi,budu to muset napravit:-p:-pReceptík se mi líbí,já už bych si nedala tu šunku;-)

mika59 mika59

27. 2. 2016 16:33

Taky by mi chutnalo :yes:

zizala zizala (moderátorka)

27. 2. 2016 16:32

Mňam :-p:yes:

hosta hosta

27. 2. 2016 16:28

Candáta považuji za nejlepší z dostupných ryb:yes:

medmic

27. 2. 2016 16:27

A ještě vlastnoručně chycený čerstvý candátek. hmmmm :-D:yes:

ivulinka ivulinka

27. 2. 2016 16:24

Takový oběd by se mi zamlouval:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát filet recept recept na filet z candáta top recept na filet z candáta candat na mrkví candat se zeleninou a bramborem ryba se šťouchanými bramborami julienne recepty julienne top recepty rizoto se zeleninou julienne recept na filety z candáta filety z candáta recepty candát zapečený s bramborami a česnekem candat se smazenou zelenina recepty z lososa s přelivem se štouchanými brambory ryba se šťouchanými brambory jak zbavime candata supin candát mrkev porek

Suroviny: candát, sůl, mrkev, petržel, celer, paprika čerstvá červená, pórek, olej olivový, máslo, rozmarýn, brambory, voda, šunka, máslo

TopRecepty.cz

Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/70X1