Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoký vepřový guláš

Kousky vepřového masa, vařené do dokonalé měkkosti. Každá lžíce tohoto guláše je cestou do srdce české kuchyně, kde se spojuje chuť masa s výraznou vůní koření. Výborný bude s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min doba vaření v tlakovém hrnci

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava, doba vaření v tlakovém hrnci)

5. 5. 2009 12:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 445 kJ / 1 301 kcal
Bílkoviny156,91 g
Tuky48,16 g
Vláknina25,21 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,45 g
Sacharidy53,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recepty, e-mail od Vaška Froňka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

5. 5. 2009 19:45

Jano, Jenda má asi pravdu - i když já tlakáč používám na určité vaření, tak guláš jsem jednou zkusila a bylo to uvařené maso-sice měkké, ale nic moc :-(

Jenda1 Jenda1

5. 5. 2009 19:27

Jani, já ti neberu, že ho zbožňuješ, vždyť je to šikovný chlap.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 5. 2009 19:09

Jendo, v tom receptu byl ten tlakáč přímo zvýrazněn. Samozřejmě, kdo ho nemá, nebo raději vaří klasicky, tak může. Já jsem bez tlakáče, jak bez ruky, je to dobou. Kdysi ty hliníkové za moc nestály, ale ty nerez tlakáče uchvávají veškerou chuť jídla a to je pro mne důležité. Viz "Vepřová konzerva", ta je taky do tlakáče a kámoška se snažila udělat to klasicky v normálním hrnci a nemělo to žádnou chuť, všechna utekla s párou. Samozřejmě, máš asi pravdu, že na dobrý guláš musí být čas. Mimochodem, já Babicu zbožňuji;-) narozdíl od mnohých tady!:-D:-))

Jenda1 Jenda1

5. 5. 2009 18:06

Jani, dnes tě moc nepotěším.:-( Když čtu u guláše o tlakovém hrnci, tak se mi dělá husina.:-O:-O Můžu tě však potěšit tím, že podobně (na trošku masa nalije litr vývaru a dusí pod pokličkou) guláš dělá i Babica.:no::no:
Na dobrý guláš musí být čas. Určitě v databázi guláš mám, příležitostně ho šoupnu na toprecepty, teď frčím dělat večeři.:-))

Jikotka Jikotka

5. 5. 2009 14:33

Vypadá to dobře,uložím si to :-p:-p a tobě bodík letí:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš babica dobrý vepřový guláš nejlepší vepřový guláš guláš z divokého prasete vepřový guláš top recept vepřový guláš recept recept na dobrý veprovy guláš guláš vepřový vepřovy gulaš v tlakovem hrnci vepřoví guláš recepty divoké prase guláš z vepřové konzervy recept na vepřový guláš divoke prase recepty recept veprovy gulas guláš recept vepřový dobrý guláš guláš babica recepty z divokého prasete

Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, kmín mletý, pepř mletý, zázvor, paprika sušená sladká, koření nové koření, jalovec, bobkový list, česnek, kečup sladký, vývar masový, sůl, jíška

TopRecepty.cz

Divoký vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgL2