Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,61 g |
Tuky | 12,69 g |
Vláknina | 86,55 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2022 08:57
1. 5. 2016 07:07
30. 4. 2016 17:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Kefírový koláč
jubull uvařil před 33 minutami
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 10 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 11 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 13 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 13 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Jak připravovat zimní ovocné saláty. Takto můžete zdravě nahradit moučníky
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: salat s hroznovym vinem zelný salát s s jablkem salát s jablek s hroznovým vínem a mrkví zeli s hroznovym vinem salát z červeného a bílého zelí s hrozny salat s hroznovym vinem a jogurtem
Suroviny: zelí bílé hlávkové, jablko, jogurt řecký, celer, víno hroznové, ocet balsamiko, šťáva citronová, petrželka zelená, sůl
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
3 názory