Domácí pizzy od Krkovičky
Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 18,88 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 194,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2016 11:00
zdenko, já si samozřejmě nemyslím, že je to z krkovičky jenom občas člověk některé texty přečte v rychlosti, tak se kolikrát zarazím Nemyslela jsem to smrtelně vážně, asi jsem měla přidat smajlíka, on ten psaný text si opravdu ostatní můžou vyložit všelijak.
30. 4. 2016 10:52
Petra:to jste mě pobavila, "od Krkovičky" myslet,že je to z krkovičky,no teda Mně to vůbec nevadí,aspoň vím hned od koho to je a že v tomto případě se můžu těšit na dobrotu.
30. 4. 2016 09:43
casino: Od mích 19 let mi říkají Krkovička, je to moje přezdívka již hodně let a proto k některým receptům přidávám od Krkovičky stejnou řádku let.
30. 4. 2016 09:40
Ale joo, napadlo. . . Ale je tu spousta kuchařek, které svůj "rukopis" otisknou do fotky pokrmu. Kolikrát hned vím, od koho recept je. Zviditelnění copyrightu u nich netreba. Ale dobrá, jsou to Tvé a některé i pro mně hezké recepty a já to respektuju. ))))))
29. 4. 2016 22:51
Pajaja: Petra:
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
29. 4. 2016 21:53
Je fakt že mě to taky mate, kolikrát mám pocit že ten recept obsahuje krkovičku.
29. 4. 2016 18:53
Pajaja: Některé recepty mám takto označené už z dřívějška.
29. 4. 2016 14:33
Proč ke každému svému receptu připojuješ ten úsměvnej dovětek "od Krkovičky"? Je to na tom to nejpodstatnější? Každý přece vidí, od koho recept je, když ho rozklikne. . . Trochu mě to odrazuje.
22. 4. 2016 07:12
Nadja: Nožem našprtaného, že se nožem jezdí po česneku a tvoří se hmota. Strašně rád hraji i stolní hru šprtec, kde se jezdí šprtátkem po hrací ploše, tedy šprtá.
21. 4. 2016 22:39
krkovicka.x: 1 stroužek našprtaného česneku Znamená to utřeného či rozdrceného nebo něco jiného?
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 26 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 41 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 42 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: domácí pizza recept na domácí pizzu recepty domácí pizza pizza recept domácí pizza obrázky recept na pizzu
Suroviny: mouka hladká, smetana, olej olivový, droždí, sůl, cukr, protlak rajčatový, koření oregáno, sůl, pepř, česnek, voda
Domácí pizzy od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NN0
10 názorů