Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na čínskem zelí

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

16. 4. 2016 08:44

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie6 684 kJ / 1 597 kcal
Bílkoviny68,12 g
Tuky17,32 g
Vláknina15,46 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy286,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

17. 4. 2016 07:54

Ďakujem dievčatá. :-K

mika59 mika59

16. 4. 2016 13:02

:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 4. 2016 12:59

Och Terezko, ty a tvé jehněčí.. Nádhera, jen kde ho brát a nekrást?:-K

spagetka spagetka

16. 4. 2016 09:02

Nejlepší jsou jednoduché recepty jen s pár surovinami, na ty složité se sice hezky kouká, ale k běžnému vaření to fakt není. Hezké a stojí za vyzkoušení, jen co seženu odpovídající materiál ;-);-):yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí recepty

Suroviny: maso jehněčí, zelí čínské, nudle skleněné, cibule, česnek, olej, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí na čínskem zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKNY