Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí chléb II.

Křupavý, měkký, nadýchaný, voňavý a zcela domácí - to jsou všechna pojmenování, která můžete chlebu z tohoto receptu dát. Suroviny se vloží do pekárny a ta již pracuje za vás. Je to snadné a výsledek dokonalý.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 165 min Doba přípravy dle zvoleného programu.

180 min (15 min příprava + 165 min tepelná úprava, Doba přípravy dle zvoleného programu.)

3. 5. 2009 18:32

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie7 780 kJ / 1 860 kcal
Bílkoviny61,63 g
Tuky11,00 g
Vláknina18,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy369,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: internet

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 10. 2009 21:25

Luci, tak to mám fakt radost, že se povedl;-)

maskovalucka

8. 10. 2009 20:19

Ahojky, chlebík je vynikající, opravdu dobrá kůrčička.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2009 16:57

Pucci, to mám radost, to se mi líbí, je to fakt super chlebíček;-)

Pucci Pucci

11. 9. 2009 16:17

Dělala jsem tento chleba z poloviční dávky a smíchala napůl hladkou a napůl pšeničnou chlebovou a výsledek byl super. Tento recept fakt hodnotím dobře. Tohle je opravdu chleba jak má být.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2009 15:50

Hladkou jsem dala úplně normální a to koření jsem taky zkusila, je to super.;-)

Teta Lena

7. 9. 2009 15:06

Jo,už jsem ho uložila a zkus to koření.Jakou hladkou dáváš 00? Mám chlebovou tak snad to bude stejné.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2009 14:37

Leni, zkus. Už jsem dělala hodně chlebů a mám dojem, že tenhle a ještě jeden od tejaji myslím "univerzální chléb pro Janku Remkovou" Nejsem si jistá tím názvem, mám ho někde vytisknutý, tak to byly 2 nejlepší chleby zatím, co jsem dělala;-)
Tak jsem ho našla, zkus taky;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/5025-univerzalni-c...

Teta Lena

7. 9. 2009 14:31

Jani vyzkouším a jsem zvědavá,asi zítra,já ještě přidávám na špičku nože chlebové koření,krásně zavoní.Mám ho u sebe a voní i přes to balení,proto jen trošku.:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 9. 2009 09:39

Pucci, díky, to mi vždy udělá radost!!;-)

Pucci Pucci

5. 9. 2009 00:55

Měli jsme ho s naší marmeládou jabka s kiwi, kterou vymyslela moje dcera. Zkuste třeba zachutná i Vám.

Pucci Pucci

5. 9. 2009 00:54

Dnes jsem ho zkoušela a musím říct jen jedno - úžasný. Moc jsme si na něm všichni pochutnali.

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2009 18:53

Elina to jsem fakt moc ráda, že chutná!;-)

Elina

23. 8. 2009 18:14

A ještě drobnost.Sušené kvasnice jsem taky použila a na kvalitě chlebíka se nic nezměnilo,stále stejně dobrý,pa.:-*

Elina

23. 8. 2009 18:12

Ahoj,takže dneska peču chlebík už po čtvrtý,z toho jednou do práce a pokaždé velmi chutná:-p,všichni se jen olizují,dík:-8:yes:

mariaj mariaj

18. 8. 2009 15:58

tak mám chlebík hotový, z vonku vyzerá krásne ale z vnútra sa mi zdá trošku nedopečený:-/ tak neviem či ho mám dať ešte na chvíľku do DP alebo ho zjeme takýto :-8 ináč chutí moc dobre:-)) dávam bodík:yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chléb domácí chleba nejlepsi chleb z domaci pekarny rychlý domácí chléb super recept na domácí chleba nejlepší chleba z domácí pekárny nejlepsi pekarna chleba rychlý chléb v domácí pekárně rychlý domácí chléb bez kynutí domácí chleba recepty domácí chléb z domácí pekárny nejlepší domácí chleba domácí chleba z domácí pekárny super recept na domácí chleba v elektrické troubě rychly chleb z domaci pekarny chleba z domácí pekárny recepty nejlepši domaci chleb domácí pekárna vega ošatka na kynutí chleba recept na domácí chleba z pekárny

Suroviny: mouka hladká, ocet, sůl, kmín celý, droždí čerstvé, voda

TopRecepty.cz

Domácí chléb II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6qW