Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené gnocchi se zelím kyselým

Kysané zelí v tomto receptu skvěle doplňuje uzenina a polotovarové gnocchi. To vše společně urychlí přípravu celého pokrmu na minimum času. Během necelé hodiny budete podávat kompletní a syté jídlo.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 4. 2016 17:07

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 478 kJ / 1 787 kcal
Bílkoviny69,18 g
Tuky52,17 g
Vláknina64,95 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 8,22 g
Sůl20,15 g
Sacharidy229,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elina

2. 4. 2016 17:49

:-K zrovna jsem koupila gnocchi,přemýšlela jsem jak je udělám,a už mám jasno:-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gnocchi se zelim gnocchi se zelím a uzeným zapečené noky se zelím gnočchi recept gnocchi s uzeným a zelím noky se zelím a uzeným recepty s kyselým zelím zapečené gnochi se zelí pecept na gnotchi se zelím gnocchi s uzenym a se zelím zapečené gnochi se zelím zapečené noky se zelím a klobásou gnocchi se zelím a slaninou noky s kyselým zelím gnocci se zelím noky se zelím recept gnocchi se zelim recept s kyselým zelím gnochi se zelím gnocchi s uzenym a zeli

Suroviny: gnocchi, zelí kysané, uzenina, smetana, cibule, celer, olej, sůl, pepř mletý, cukr

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi se zelím kyselým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ymx0