Výpečky z vepřového kolene
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výpečky byly pečeny jako pohoštění z jednoho talíře - podávali jsme je s chlebem a okurkou. Ale byl by z nich i výborný oběd - s bramborovým knedlíkem a špenátem nebo zelím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2023 09:38
25. 2. 2020 19:58
cathleen: já bych tipla, že na to abakluk má hroznou chuť
25. 2. 2020 15:23
abakluk: proč?
25. 2. 2020 15:17
Tohle mi nedělejte!
26. 3. 2016 22:38
To je moc lákavé
26. 3. 2016 20:27
Takové zdravé dobrotě bych zcela jistě neodolala a vybírala bych si hlavně ty kousky s křupavou kůží
26. 3. 2016 19:33
cathleen:dík, je to nepochybne skvelá úprava kolena. Ja ho mám rada, dnes som varila aj huspeninu s ním. Budem sa snažiť nezabudnúť na tvoj receptík. Vďaka.
26. 3. 2016 19:28
Jů, koleno mám moc ráda a takhle jsem ho neznám, vypadá to parádně
26. 3. 2016 19:26
26. 3. 2016 19:22
magdalenka: ano, pryč jdou jen kosti. Drtivá většina kousků kůže pak při pečení krásně zčervená a vypeče se lehce do křupava.
26. 3. 2016 19:16
Prosím - koleno, mäso pečieš aj s kožou? Dík.
26. 3. 2016 17:45
spagetka: no, já si to také odpouštím
Libeček mám ráda, používám často, ale do všeho se opravdu dát nedá...
Libeček mám ráda, používám často, ale do všeho se opravdu dát nedá...
26. 3. 2016 17:42
Výpečky z čehokoli a jakkoli, teda chybí mi tam libeček, ten dávám já vždy, pohlcuje i tuk, no odpustím ti to , ale vážně, není co řešit
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 32 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 42 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 46 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Jak vykostit vepřové koleno. Připravili jsme pro vás videonávod
Další recepty
Tématické fráze: vepřové výpečky video vývar z vepřového kolene uprava veproveho kolene vepřové koleno bez kosti recept pečení vepřového kolene videorecepty výpečky výpečky -video jak se pecou vypecky co uvařit z kolene příprava vepřového kolene vypecky s chlebem kůže z pečeného kolene recept s kolene recept vepřové výpečky recepty z vepřového kolene vypecky video vepřové výpečky video recept šunka z vepřového kolene dobrota z kolene další úprava vykostěného vepřového kolene
Suroviny: koleno vepřové, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, voda
Výpečky z vepřového kolene
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vj21
13 názorů