Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené rösti se slaninou a parmazánem

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2016 15:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 102 kJ / 502 kcal
Bílkoviny4,75 g
Tuky42,15 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 809 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy24,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do oleje na pomazání se může přidat špetka mleté papriky, budou mít hezkou barvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

7. 5. 2022 11:35

Velmi dobrý nápad. Ukládám. :-)

*Martička

16. 2. 2016 16:54

Rýchly a chutný recept.Primiešam ešte 2 kávové lyžičky vňaťky pažítky pre farebnosť a vylepšenie chuti. Pažítku aj iné vňate pokrájané zmrazím na zimu. Pečiem ho tiež na crisp programe ,lebo je chrumkavejšia a nemusí sa otáčať.:-))

mysulka mysulka

27. 1. 2016 11:56

:-p mňam:yes:

dadka

23. 1. 2016 16:39

mika59:díky

mika59 mika59

23. 1. 2016 15:17

popoluska340::yes::yes::-K

popoluska340 popoluska340

23. 1. 2016 15:14

mika59 ja strasne rada skusam nove recepty,som maniacka,vzdy ukladam a skusam nove receptiky.Manzel len klasiku jedava,ale ja mam rada alchymiu.;-):yes:

mika59 mika59

23. 1. 2016 15:11

popoluska340: Já ti moc děkuji za vyzkoušení i fotky.;-);-):-K

popoluska340 popoluska340

23. 1. 2016 14:50

Super obedik som mala dneska,budem robievat casto.:-p

mika59 mika59

23. 1. 2016 10:50

dadka: Nemusí, sýr může být jakýkoliv nebo taky žádný. Je to dobré i jen tak.:-K

dadka

22. 1. 2016 23:52

a musí to být jen parmazán,nejde to s jiným sýrem?

Henryka

22. 1. 2016 12:14

Dělam je take sou super:

Henryka

22. 1. 2016 12:09

Dělam je take sou super:yes:

Nadia22 Nadia22

21. 1. 2016 21:49

Danca: taky davam zpatky skob z vymackanych brambor. Pridavam bodik:yes:

Danca Danca

20. 1. 2016 21:08

Mňam, ty máme moc rádi! :-p. Já je dělám v mikrovlnce na CRISP... a ještě takovou maličkost: vymačkanou vodu z brambor nechám v misce ustát, po chvíli vodu sliju a usazený škrob přidám zpět k bramborám. Potom už není třeba přidávat solamyl a placičky krásně drží pohromadě;-):yes::-K

Nadja Nadja

20. 1. 2016 19:22

:yes:+3.:yes: Jsou krásně vypečené do zlatova, to miluji. Rösti mám ráda a vždy jsem je dělala jen na pánvi, ale vyzkouším i tyto.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rösti ze syrových brambor bramborové rösti v troubě rosti v troube rosti recept rosti z brambor recepty s parmazánem bramborové rösti pečené v troubě mango se slaninou rösti rosti brambory recept na rosti bramborové rösti rosti se slaninou pecene bramborove rosti bramborové rösty bramborové rösti recept bramborové roští s parmazanem parmazán recepty slanina v receptech rostti

Suroviny: brambory, slanina anglická, solamyl, sůl, pepř, sýr parmazán strouhaný, olej

TopRecepty.cz

Pečené rösti se slaninou a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VKX5