Makovník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 742 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 123,89 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 449,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2009 11:40
27. 4. 2009 18:14
27. 4. 2009 17:09
Nebolo to cesto riedke ? Vtedy sa zvykne rozíst. Mnozstvo múky, mlieka je vzdy len orientacný, nedá sa to presne napísat, pretoze kazdá múka je iná. Musís sa orientovat podla hustoty cesta. Cesto na závin nesmie byt riedke, nesmie tiect. Ale nech ta to neznechutí, nabudúce to bude urcite lepsie.
27. 4. 2009 15:35
27. 4. 2009 15:24
27. 4. 2009 11:15
27. 4. 2009 10:36
23. 4. 2009 15:26
23. 4. 2009 08:43
22. 4. 2009 15:33
22. 4. 2009 09:23
20. 4. 2009 19:52
20. 4. 2009 19:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 33 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 54 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 56 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců
Další recepty
Tématické fráze: kynutý makovník makovník od babičky tvarohový makovník makovník z kynutého těsta makovník s tvarohem recepty-makovnik makovnik na plech makovnik bez mouky makovník z celého máku makový závin kynutý od babičky makovník kynutý dobrý makovník testo na makovnik jak se peče makovník tvarohový závin kynutý od babičky nevykynuté těsto kynutý makovník recept makovník-recept makovnik s kynuteho testa kynuté těsto na makovník
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, máslo, droždí, mléko, sůl, olej, žloutek, mák, cukr moučkový, mléko
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
88 názorů